Ma reggel teszteltem negatívat. Akkor ezek szerint biztos, hogy nem várok babát?
December 16-án megjött rendesen. Pé előtt két nappal és a 16. napon voltunk együtt a párommal . A ciklusom 29. napján volt menzire nem hasonlító dolog (sötét barna és sűrű állagú), ami két napig tartott.
Kb 3 hete esténként van hányingerem, puffadt a hasam és a mellbimbóm mintha tűzben lenne, annyira ég és viszket. Akkor most mi is van? Már nincs könnyem, amit bánatomban tudnák hullajtani. Volt valaki hasonló helyzetben?

Szia!
Sajnálom,de szerintem már ki kellene,hogy mutassa a babát!
De ha nem jön pár napig,tesztelj újra!
Tudod a remény hal meg utoljára!
Már régóta probálkoztok?

A mellbimbód! Az jó, nagyon jó jel! A melle a peteéréskor is fájogat többünknek, de a bimbói.... Az baba lesz! Nézegettem görbéket, kiderült, hogy van, akinek a pé-utáni 17. napon mutatott először pozitívat a teszt!!! Ne csüggedj! Lehet még baba ebből!
Tesztelj még!
Sziasztok!
Köszi a válaszokat! Az a baj, hogy az a ciklus már véget ért, szerintem, mert az a két napos menzi szerűség január 14-én és 15-én volt. Azóta már újból a ciklusom 15. napján vagyok (gondolom én). Szóval azért vagyok elkeseredve, mert lehet, hogy tényleg nem sikerült az előző hónapban.

Sokan vagyunk így ezzel.... Szeretnénk és nem jön, míg vannak, akik abortuszra mennek (de ezzel nem szeretném őket bántani, az ember ne ítéljen meg senkit, főleg ne ismeretlenül...) Csak... Egyszerűen rossz.
A bimbóid fájdalma, ha állandó, akkor tényleg sanszos a bébi! :)

Szia! Segíteni sajnos nem tudok, azaz amit írok, attól sajnos nem lesz jobb neked, de megértelek, mert én is hasonlón megyek át... Mi egy teljes éve nem védekezünk a párommal, és idáig semmi. Már kimondottan nem is próbálkozunk, legalábbis nem mondjuk ki, igyekszünk kizárni a görcsösséget, csak esélyt adunk a dolognak, hogy ha kell, jöhessen a baba. De azért minden mensim előtt reménykedem, hogy most végre talán...
Ma reggel teszteltem negatívat, kb. 3 napja késik (ciklus 33. napja), és rettentően görcsöl a hasam. Nem értem. És azt hozzád hasonlóan én sem tudom hova tenni, hogy miért lehet az, hogy vannak, akik akarva-akaratlanul teherbe esnek, akár védekezés mellett is, és vannak, akiknek meg sehogysem akar sikerülni.
Korábban sosem gondoltam rá, hogy ez majd ilyen nehéz lesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!