Barnázás az baj? Vetélést jelent.
Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 16:26
1/5 anonim 

válasza:

Szia!
Nem minden esetben jelent vetélést,sőt!!!
Nekem is volt a 6-dik hétben,irány a korház,kaptam hcg hormon injekciokat és hála megmaradt a ma már 8hós cserfes kislány!
De azt tanácsolom menyj dokihoz,ne hagyd annyiban!
2/5 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül jelent vetélést, de nem normális jelenség. Menj vele dokihoz.
3/5 anonim 

válasza:

Szia.
Én 3 vetélés után azt mondom,hogy elég egy telefon is,mert velem pl.hiába fizettem nagy pénzeket a dokimnak,6 hetesen mikor felhívtam,hogy elkezdtem barnázni,csak annyit mondott,hogy ha el akar menni,el is fog,ilyen korai szakaszban még nem tudnak ők sem mit tenni.El is ment.De egy telefont megér,és majd megmondja,mit csinálj,persze ha már pozitív a teszted,ha még nega a teszt,akkor nagy valószínűséggel a mensidre fogja fogni.De hívd fel,az a biztos,és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!