A köldököm mellett 2 centire szúr néha a hasam, meg 5 napja késik a mensim, mi lehet ez?

Szted?Teszteltél már?Én szoktam többek között azt írni,hogy várj késés után 4-5 napot,mire tesztelsz,most már itt az ideje!Tessék tesztelni,majd meglátod:)
Én babócát sejtek...:)

Első vagyok,egyetértek utolsóval,minek a doki ilyen rögtön ha nincs baj?7-8 hetesen elég már menni,utána UH,és már lesz nagy valószínűséggel szívhang is.Elevitet most elég elkezdeni szedni,bár én sztem ha nincs valami nagy "hiányod" mint pl.vas,akkor elég a Folsav,de ezt csak a doki tudja pontosan,majd ő megmondja.A Folsavat pedig már az első próbálkozós hónapban el lehet kezdeni szedni
A második válaszadónak pedig javaslom,hogy nézzen utána,hogy a többi európai országban vajon milyen szinten foglalkoznak a terhes nőkkel...meglepő adatokra bukkanhattok,és mi örülhetünk neki,hogy ilyen szinten oda van figyelve ránk,van olyan ország,ahol a doki csak szülésnél lát,ha kell,a többit a védőnő intézi.A Kismama c.havilap is végzett egy ilyen jellegű felmérést,érdemes visszakeresni.
Kedves Kérdező!Sztem állapotos vagy,és nem beteg,ha minden oké,akkor elég ha jövő utáni hétre,vagy még utána kérsz időpontot dokihoz és UH-ra is,addig is boldog Babavárást,és persze írj nekünk,milyen lett a teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!