Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A köldököm mellett 2 centire...

A köldököm mellett 2 centire szúr néha a hasam, meg 5 napja késik a mensim, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szted?Teszteltél már?Én szoktam többek között azt írni,hogy várj késés után 4-5 napot,mire tesztelsz,most már itt az ideje!Tessék tesztelni,majd meglátod:)

Én babócát sejtek...:)

2009. jan. 29. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
5 nap az már sok!!!!én azért is tesztalnék mert már elkelene menni dokihoz minél előbb felirja a vitamint
2009. jan. 29. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
dokihoz korán menni vitamint szedhetsz anélkül is ha terhes vagy....7 hetesen ráér doki ha van szívhang már...addig nem is nagyon látja
2009. jan. 29. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

Első vagyok,egyetértek utolsóval,minek a doki ilyen rögtön ha nincs baj?7-8 hetesen elég már menni,utána UH,és már lesz nagy valószínűséggel szívhang is.Elevitet most elég elkezdeni szedni,bár én sztem ha nincs valami nagy "hiányod" mint pl.vas,akkor elég a Folsav,de ezt csak a doki tudja pontosan,majd ő megmondja.A Folsavat pedig már az első próbálkozós hónapban el lehet kezdeni szedni

A második válaszadónak pedig javaslom,hogy nézzen utána,hogy a többi európai országban vajon milyen szinten foglalkoznak a terhes nőkkel...meglepő adatokra bukkanhattok,és mi örülhetünk neki,hogy ilyen szinten oda van figyelve ránk,van olyan ország,ahol a doki csak szülésnél lát,ha kell,a többit a védőnő intézi.A Kismama c.havilap is végzett egy ilyen jellegű felmérést,érdemes visszakeresni.

Kedves Kérdező!Sztem állapotos vagy,és nem beteg,ha minden oké,akkor elég ha jövő utáni hétre,vagy még utána kérsz időpontot dokihoz és UH-ra is,addig is boldog Babavárást,és persze írj nekünk,milyen lett a teszt!

2009. jan. 29. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
szia lett babád?
2010. dec. 6. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!