Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Ha hétvégén jön...

Lombikosok! Ha hétvégén jön meg, hétfőn még elkezdhető a kezelés?

Figyelt kérdés
A doki azt mondta, hogy első nap mikor megjön akkor jelentkezzek nála, akkor kapom meg a receptet is az injekció és gyógyszerekre. Most úgy érzem mindjárt megjön, telefonon nem tudom elérni, légyszi segítsetek. Ha pl. ma este vagy holnap megjön, hétfőn még elkezdhető a lombik?
2011. jan. 7. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, nem tudom, én előre megkaptam és ki kellett váltani.Jobb ha le se szállsz a telefonról amíg fel nem veszi valaki.
2011. jan. 7. 13:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
2011. jan. 7. 13:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, és első cn. kezdted el?
2011. jan. 7. 13:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Sikerült elérni a klinikát. Ha 5 óra után jön meg és nem intenzív akkor 0. nap, és még belefér a hétfő mert 2-3. cn a jó. Ha ma jön meg és intenzív akkor már nem jó.

Megnyugodtam, illetve most már remélem pár órát még kibír. Valami ötlet a késleltetéshez?

2011. jan. 7. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem is most fogják kezdeni a lombikot csak sajnos cisztám van és azt mondta a doki hogy ha megjön akkor a 2 vagy a 3.napon menjek hozzá és ha távozott a ciszta akkor kezdjük a stimulálást.Úgyhogy szerintem a hétfő még simán jó.
2011. jan. 7. 15:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó! Nekem is van cisztám, meg kis miómáim, meg túl vagyok már laparon is, remélem most már elkezdjük.

Te hová jársz? Mikorra várod a mensidet?

2011. jan. 7. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Utolsó vagyok.Én Debrecenbe járok a kaáliba.Kedden kéne megjönnie és csütörtökre van időpontom.Azt mondta ha mégsem jönne meg akkor telefonon mondjam le és ha megjön akkor kérjek új időpontot és akkor elkezdjük.Most vettem rozmaring teát és elkezdem ma inni hogy nehogy késsen a ciszta miatt.Minél hamarabb el akarom kezdeni.Gondolom Te is.Te hova jársz?

Gabi

2011. jan. 8. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!