Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan rosszúl érzem magam...

Olyan rosszúl érzem magam lelkileg! Menzis görcseim vannak akkor tuti nem jött össze?

Figyelt kérdés

Elmesélném bánatom ha nem baj!!!!!!

Mi több mint 2 éve probálkotunk és 2 honapja jötem helyre mert előtte magától peteérésem sem volt! a dokimhoz 2 hónapja nemtudtam bejutni mert magánrendelőjében elfogyott a sorszám!!!!!!9 től rendel én 8 ra mentem!

Már otttartok ha nemjön mostsem össze megyek pestre!Onnan tudom hogy van pém mert rendesen megjött és vettem ovu tesztet és az kimutatta!

Most vertek át ilyen küldemény ügyben mert én szép gyökeres növényt küldtem ami 6000ft ba került nekem mert megkelett venem hogy cserélni tudjak az illetővel!ő pedig olyan szar modon csomagolta be a növény gyökerét hogy félig letört!!!!!!!!

én pedig orhideát vettem neki azért hogy cseréljen velem!!!!

Na mindegy!!!!!Nemtudom miért de mostsem jött össze szerintem mindig reménykedem akkor is ha menzis érzést érzek!!!PŐedig tudhatnám ha görcsöl ugysem jött össze!!!!Tesztelni nem merek de pénzem sincs most felesleges teszteket venni inkább várok!

2009. jan. 29. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

remény mindig van míg nem jön meg:)

Mi is próbálkozunk ráadásul rám vár egy lapar műtét, most derült ki...de nem adjuk fel, nem szabad:)

Mi tesóra vágyunk, s első babánk elsőre összejött, s előtte nekem is mensis görcseim voltak...hátha neked is összejött.

2009. jan. 29. 14:20
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi nagyon remélem!!!!!!!

hátha ma nemjön meg tudok reménykedni !

2009. jan. 29. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán az a baj,nagyon rágörcsöltök!Most azt gondolod hogy könnyen mondom, de nem így van!!!Az első terhességem iker volt de 9. héten elvetéltem a 2. méhen kivüli. Mi 2 évig probálkoztunk,én kb.olyan voltam mint te állandoan vettem a teszteket, hiába! Majd amikor már lenyugodtam a párom meglepett egy utazással,minden stressz mentes lessz aztán majd biztos összejön! De oda már vittük magunkal! mÁR 4 Hónapos! Nekem is görcsölt a hasam azthittem megjön de jelezte hogy már ott van!!!
2009. jan. 29. 14:32
 4/6 A kérdező kommentje:
de mikor kezdte a görcsölést a hasad?mikor megkelettvolna jönnie azon a napon?
2009. jan. 29. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok, igen mensi körül görcsölgetett aznapon s nekem utána is még 6-8 héten is néha.

Míg nem jön meg van esélyed tényleg

2009. jan. 29. 14:50
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!Akkor hátha ...
2009. jan. 29. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!