Érdemes már tesztelni? Az Easy pregnancy megbízható?
Jan. 2-án volt az utolsó menstruációm. A ciklusaim 27 naposak.kb. 2 hete alhasi (szúrkálós)fájdalmaim vannak, ami mostanra enyhült és újabban a derekam is sajog.
Semmi jele annak, hogy meg akarna jönni, pedig két nappal előtte már pecsételő vérzésem szokott lenni. Késni még sohasem késett.Voltam urológián, hogy nem felfázás-e, de egy gyorsteszt alapján azt mondta az orvos, hogy szerinte ez nem urológiai probléma.
A hőmérsékletem, a héten kezdtem el nézegetni , 36,6 reggel, napközben 37.1.
Lehet baba? Mikor teszteljek?

holnap reggel tesztelj,de ha negativ akkor se keseredj el.Van akinek lassan termelődik a HCG.
Akkor ha nem jön meg szerdáig tesztelj újra.Én szoritok:-))

Most szombaton 31-én teszteltem és sajna negatív lett One Steppel.:((
Lehet, hogy korai volt? Még csak két napja késik.
Hétfőn így is, úgy is mentem volna nőgy-hoz. Talán ő majd okosabb lesz, hogy mi lehet. Hétfő reggel azért megpróbálom egy másik teszttel.
Tünet továbbra sincs más, mint a hőmérséklet, derékfájás, enyhe alhasi fájdogálás, időnként szurkálás.
Hogy a vége se hiányozzon ennek a dolognak...Ma voltam a nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy a vérzés kimaradása lehet a magasabb prolaktin szintem miatt is. Bár évekig nem okozott mensi kimaradást...Valamint azt is mondta, hogy addig, amíg a prolaktin szint nincs kezelve, nem valószínű, hogy teherbe tudok esni, mivel akadályozza a peteérést.
A héten megyek endokrinológiára, hogy rendbe tegyék a hormonális dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!