Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hetet késik, a teszt...

Egy hetet késik, a teszt egyértelműen negatív. Lehet, hogy még nincs elég hcgm? Lehetek még terhes?

Figyelt kérdés

Ebédidőbe elszaladtam venni egy tesztet.Egyértelműen negatív lett.:( Nem értem.Sosem szokott késni ennyit max 2 napo de ez már egy hét.Lehetek még babás?nincs semmi bajom.Lehet még nincs annyi hcgm?Nyugtassatok meg...

köszönöm Volt már vkinek ilyen hogy ennyit késett és negatív lett és mégis babás volt????

2008. jan. 22. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem biztos, h babát vársz. Lehet, h csak megfáztál, vagy az utobbi idoben több stressz ért. En is így voltam. Kicsit több, mint 2 hetet késett, bebeszéltem magamnak, h bizti babás vagyok, csináltam is tesztet, de negatív lett. Elmentem dokihoz, aki injekciot adott. 3 nap mulva megjött. Ez volt decemberben. Most megint több, mint 1 hetet késett, de tegnap megjött. Szerintem várj egy pár napot és tesztelj újra, és ha nem jön meg ezen a héten, menj el dokihoz! Sok sikert!! Remélem úgy lesz, ahogy te szeretnéd!! :)
2008. jan. 22. 13:38
 2/2 anonim válasza:

nekem is készik,már 11nap,czináltam tegnap tesztet,negativ.

Szomoru lettem.Felhivtam orvosomat,ha a héten nem jonn meg,hétfön UH -ra megyek.Jelentkez orvoszhoz.Sok siker!!!

2008. jan. 22. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!