Rendszeres torna árt a beágyazódásnak?
Figyelt kérdés
Heti 2x aerobick, ill. ilyen jellegű mozgástól még ugyanolyan esélyekkel foganhat meg a baba vagy ez gátló tényező és esetleg nem sikerül neki emiatt?2009. jan. 28. 18:50
1/3 anonim válasza:
Nekem az első baba úgy sikerült, hogy 3 műszakban fizikai munkát végeztem(nyomdában), elég sokat kellett rohangálnom, és emelgetnem is.
Szerintem nyugodtan lehet csinálni, csak azért ne végkimerülésig, az biztos nem használna.
2/3 anonim válasza:
Nem hiszem , hogy ez ártana.
Én 11 hónap sikertelenség után eldöntöttem, hogy akkor jó formába hozom magam. Egész decemberben edzettem, Rubint Réka DVD-kre, napi 60 percet.
Január elején kiderült, hogy babánk lesz! :)
Egy életrevaló baba be tud ágyazódni, ezen ne aggódj!
Sőt, én úgy gondolom, hogy a sikerben közrejátszhatott a tornám is!!
3/3 anonim válasza:
Én is rendszeresen tornáztam Réka dvd-ire,de valahogy abban a hónapban,amikor babás lettem és kb. a beágyazódás időszaka lehetett,valahogy nem esett jól pl. az alsó hasizmok edzése,így azokat nem is csináltam.Nem tudom jobban elmagyarázni,mert még nem volt semmi tünetem,csak valahogy nem volt jó,pedig korábban mindig gond nélkül csináltam.Szerintem a tested tudni fogja,mi jó neki,de heti 2 aerobic simán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!