Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor meg fog jönni?Tegna...

Most akkor meg fog jönni?Tegnapra vagy mára nem vártam. A hőm ma reggel 37,1 volt. Mensikor mindig leesik aznap 36,4-re.

Figyelt kérdés
Most viszont egy kis barnás váladékot tapasztaltam. Csináltam egy tesztet minden mindegy alapon és hát ha nagyon halványan is de pozitív lett! Most szerintetek meg fog jönni vagy esetleg baba van, csak épp nem marad meg? Jaj ez olyan vacak. Jártatok már így?
2009. jan. 28. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, pihenj sokat. Amíg nem jön meg rendesen, addig nincs baj, még bármi lehet. A pozitív teszt ellenére én a helyedben 2-3 nap múlva csinálnék még egy tesztet egy másik fajtát. Ha az is pozitív, akkor mehetsz dokihoz. Megírod majd?
2009. jan. 28. 20:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! Igen megírom hogy mi lett. Ma reggelre szerencsére semmi sincs, viszont szédelgek, ami egy plussz tünet. Eddig néha émelyegtem, szúrt a pocim és kicsit fájtak a melleim. Ja és krémes hüvelyi nyálkám volt már az ovutól kezdve. Én is úgy gondoltam, hogy ha nem jön meg, akkor szombaton vagy vasárnap csinálok egy tesztet. Amúgy azért vagyok ennyire betojva, mert tavaly voltam már terhes, csak azt 9 hetesen be kellett fejezni üres petezsák miatt. Remélem most minden rendben lesz azért!

Veled mi újság? Gyerkőcök vannak vagy most "dolgoztok" rajta?

2009. jan. 29. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!