Mik az első tünetek, ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Már 2 hete nem voltal a párommal "együtt",és a menzeszem majd csak 2 hét múlva lesz, az előző megjött. De nagy a hangulat ingadozásom. Ez már jel?2009. jan. 28. 17:37
1/5 anonim 

válasza:

szia,
Szerintem ez mindenkinél más.
Nekem pl. az volt az első tünetem, hogy kiabálni kezdtem a kollégáimmal, majd elsírtam magam...ami addig eszembe sem jutott volna. Utána jött a hidegrázásé-verejtékezés felváltva, petefészek szurkálás, 37 fokos hő, majd a pozitív tesz..:))
3/5 anonim 

válasza:

Nekem iszonyatosan fájtak a cickóim, menzesz előtt két héttel és ez volt gyanús. Aztán nem jött meg és pozitívat teszteltem. :)
21 heteske
4/5 anonim 

válasza:

A kávé!!! Borzalmasan megundorodtam tőle egyik reggel, amikor meg kartam inni. Ez már gyanús volt, a teszt pedig pozitív!
17 hetes kismama
5/5 anonim 

válasza:

Nekem ugyanolyan mindjárt megjön érzésem volt az alhasamban és a mellem is fájt,csakhogy nem oldalt,ahogy szokott,hanem a mellbimbóim lettek nagyon érzékenyek és már az is fájt,ha a ruha hozzáért.Ezután pozitívat teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!