Megnéznétek az ovuteszteket?
2011. jan. 4. 22:27
1/8 anonim válasza:
én úgy tudom ha tesztcsík erősebb a kontrolcsíknál akkor pozitív, de ne aggodj ha 14én együtt voltatok akkor a kicsikék addig életbe marad odabent ameddig engedélyt kap a bejutáshoz,drukkolok.
2/8 anonim válasza:
Igen,de én a 11.napnál is látom rajta a pozitívat.
3/8 anonim válasza:
14es a pozitiv, s utan reped meg a tuszo, az elso negativ napon, tehat akkor kell egyutt lenni, de persze elotte is!
4/8 anonim válasza:
A 14. nap pozitív, utána 24-36 órán belül van az ovuláció.
Az első negatív napon kell együtt lennetek.
5/8 anonim válasza:
az ovuteszt akkor pozitiv ha a T csik erösebb mint a C,de legalább olyan erös.a tieden ez nem igy van,szerintem negativ.
ez pozitiv teszt látod itt erösebb a T
6/8 anonim válasza:
Elvileg igaza van az utolsónak, a corax tesztel nálam is így volt, hogy erősebb lett a tesztcsík. De a one stepen sosem lett olyan erős a tesztcsík, mint a kontroll, szóval ez tesztfüggő is. És nagyon sokan írták itt is, hogy ezzel a teszttel nem lesz olyan erős a második csík apozi napon sem. Csinálj még a következő napokban tesztet, ha halványul a csík, akkor a 14.nap volt a pozitív. de lehet, hogy köv. nap nálad még erősebb lesz a csík, nincs kizárva.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Nekem a 14. napnál nem szokott erősebb lenni ez a teszt sose, ahogy az utolsó válaszoló is írta.
2011. jan. 5. 11:33
8/8 anonim válasza:
Én csak ezt a fajta tesztet használtam, de nekem a tesztcsík soha nem lett erősebb a kontrollnál. Az a nap volt +, ahol egyforma erősségű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!