11 napos babát már kimutat valamilyen teszt?
Elvileg ki mutathat.
Szerintem tesztelj egyet!
A Barátnőm a Qupido tesztre esküszik,az már neki kimutatta a nem várt előtt 2-3nappal!
Egyébként én 10 napja voltam a párommal,nekem is menszesz szerü fájásaim vannak,plusz egy kis hányinger is(de erre itt az okosok azt mondják hogy még az nem lehet..én erről csak azt gondlom..ahány nő annyi fajta tünet..)!!
Megy a drukk Neked!!
Bocsi az "okosok" kifejezésért,nem bántás kén írtam,igazából elkeseredésem hozta ki belőlem!
Még egyszer bocsika!
Köszi a válaszokat, és a drukkolást:)
Én is szorítok nektek!
Nekem se hasfájásom, se mellfeszülés, se barnázás, semmi nincs.. csak fehér folyás. Igazából, még a menstruáció előtti tünetek sincsenek. Csak iszonyatosan feszült vagyok... Lehet nem kellene ennyire ráfeszülnöm a dologra...
Holnap azért összeszedem magam és kipróbálok egy tesztet :) azok közül, amit javasoltatok.
Semmi gond, de kicsit szarul esett, mert én is "okoskodtam". Csak a véleményemet írtam le, és próbáltam segíteni-már amennyire lehet.
Elhiszem, hogy el vagy keseredve, és érzékenyebb vagy, de mielőtt leírsz hasonlót: mély levegőőő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!