Miét esett le a hőm a pé utáni megemelkedést követően?
Figyelt kérdés
A leesés utáni reggelen (25-én) 35.7-ről 36.7-re kúszott fel. Másnap 36.6, aztán 36.4, végül ma 36.3. Peteérésem biztos, hogy volt, úgy olvastam, hogy egy második ösztrogén fázis okozhatja ezt a furcsaságot...
Szeretkezés a leesés napján, vmint azt megelőző és azt követő második napon volt.
Tapasztalat? Vélemény? :)
2009. jan. 28. 16:01
1/5 A kérdező kommentje:
Jut eszembe... lehet-e az a "baj", hogy az utóbbi napokban NEM állandó időpontban mértem a hőmet, hanem a csökkenéssel egyenes arányban kb 2-2 órával kellett egyre hamarabb ébrednem..?
2009. jan. 28. 16:12
2/5 anonim 

válasza:

Nem tudnád belinkelni a görbédet? Kicsikét nehéz így odaképzelni :-). Amúgy a válasz lehet az, hogy nem ugyanabban az időben méred a hődet!
3/5 A kérdező kommentje:
2009. jan. 28. 16:43
4/5 anonim 

válasza:

Előző vagyok: érdekes. Számomra sajnos érthetetlen. Én még mindig azt mondom, a rendszertelen méréseid miatt. Szerintem amíg ezt a dolgot nem tudod rendszeresíteni, ne foglalkozz hőmérőzéssel, mert csak magad idegesíted vele. (Az érdekes az, hogy ha jól rajzolta be a ciklus, akkor leesett a hőd a coverline alá. Ha nem, akkor mostanság van pé-d. Csak mi volt az a nagy esés a 11 napon?! Elég fura görbe, az biztos...)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm...:) Ez az első hónap, hogy hőmérőzöm magam. Nem gondolom, hogy most van pém, mert a ciklusaim 25 naposak betonbiztosan és tojásfehérje a 22-25 napig volt, csökkenő mennyiségben.
Különös... A többi görbét értem. Az enyémet nem.:)
2009. jan. 28. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!