Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklusom 22. napján vagyok és...

Ciklusom 22. napján vagyok és ma délután pozitív lett a teszt! Ezek szerint nem félidőben volt pé-m?

Figyelt kérdés
Decemberben missed-ab om volt, Megvártuk a köv mensit, majd már a mensi után egyből sűrű fehér folyásom lett, elég fura volt, előtte ilyen sose volt, lehet a műtét kavart be. Próbálkoztunk, majd félidőben is, de ha már pozitív a tesztem(és nem halvány pozitív:) akkor nem félidőben fogant . Jól gondolom?
2009. jan. 28. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
jól gondolod, kivéve ha még előzőből nem ürült ki teljesen hcg d....sztem ha elmarad mensi tesztelj újra de remélem h baba
2009. jan. 28. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőből már biztosan kiürült a hcg. Nekem azt mondta a dokim, hogy 2-3 hét alatt kiürül (ősszel volt missed ab-om.) Csak akkor marad pozitív, ha nem jól végezték el a műtétet.

De ha már volt egy mensid, akkor szerintem ez kizárt, mert kiürült volna ha valami maradt bent.

Érdemes lenne felkeresned a dokidat, hogy felírhassa a gyógyszert.

A dokid engedélyezte már az első havi után a próbálkozást? Nekünk 3 hónapot javasolt, sajnos, pedig már én is belevágtam volna hamarabb. Már csak 1 mensi van addig!

2009. jan. 28. 16:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Dokim azt mondta 1 hónapot várjunk, és utána próbálkozhatunk. Megjött rendesen a mensim műtét után, most pedig ha minden igaz már nem fog:)
2009. jan. 28. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1000 %, hogy a HCG kiürült! Szerintem 2 hét sem kell neki, nekem legalábbis kb. 8 nap telt el 2 db teszt között, és a 2. már negatív volt. TEHÁT ITT BABA VAN!!

Nagyon szorítok! Ha valami olyan probléma miatt szakadt meg az előző terhesség, amit esetleg már most, az elején ki lehet védeni, akkor menj gyorsan dokihoz! Gratulálok, és majd írj, hogy mi lett!

:-)

2009. jan. 28. 18:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Dokihoz nem tudom mikor menjek mert elvileg csak jövő hét kedden leszek 4 hetes! Akkor lenne esedékes a mensim, de már ma pozitív lett a teszt, azt hiszem majd jövő hét vége fele megyek, addig is kímélem magam. Amúgy nem találtak semmi problémát a szövettanon, valószínű nem jól tapadt meg.
2009. jan. 28. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, tényleg, elfelejtettem, amikor a gyors dokilátogatást javasoltam, hogy még csak a 22. napon vagy. Hát igen, a jövő héten elég lesz, ha addig nem lesz gond, de nem lesz!!!

Vigyázz magadra, és addig azért (biztos ami biztos alapon) csinálj még pár tesztet pár naponta. Én csinálnék.

2009. jan. 28. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenképpen csinálok, majd kedden amikor elvileg megjönne, remélem minden ok lesz. Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 28. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!