Mennyire érzékeny a bébi a terhesség legelején?
Figyelt kérdés
Éppen hogy teherbe estem, most az elmaradt mensi után 3 nappal. Az irodámban görgős szék van és jobban meglöktem magam a kelleténél és a hasammal egy kicsi erősebben ütődtem az asztal széléhez. azóta egy ici-pici nyomást érzek oldalt a hasamban. Okozhattam valami visszafordíthatatlant? Leválhat a méh faláról ami már odatapadt ennyitől? Lehet hogy a kérdés borzasztó gyermeteg, de rettegek, hogy történt valami odalent...2009. jan. 28. 15:11
1/7 anonim 

válasza:

ha nem vérzel nem görcsölsz semmi baj sincs, jó helyen vannak, jó mélyen...én 6 hetesen síelni voltam..:)
De vigyázz magadra ezentúl
2/7 A kérdező kommentje:
ha baj lenne, azonnal görcsölnék? Csak mert az eset most történt 10 perce.
2009. jan. 28. 15:16
3/7 anonim 

válasza:

Nem hinném, hogy baj lenne, jól odatapadnak ők e méh falához! Azért vigyázz magadra. De ha begörcsölsz vagy vérzel menj orvoshoz, még akor sem kell kétségbe esni, de akkor futás a doki!
4/7 anonim 

válasza:

nem lesz baj ennyitől sztem, de figylegesd magad...
5/7 anonim 

válasza:

Nyugi, nincs semmi baj, ez nem okozhatott nagy gondot.
Én például mind a mai napig nem tudom, hogy azért vetéltem-e el, mert leestem a székről, vagy más oka volt. Egyszer leestem a görgős székemről, de már nem emlékszem, mikor volt. Semmit nem éreztem. De az egy „csöppet” nagyobb baleset volt. Nyugi, biztosan semmi baj sincs.
6/7 anonim 

válasza:

Nyugi nem lesz baj ! Védi ot a méhed és a hasfalad is. Szívbol gratulálok és boldog babavárást kívánok.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyuggató szavakat. Remélem tényleg nem lesz semmi baj.
2009. jan. 28. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!