Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem látok páfrányokat az...

Ha nem látok páfrányokat az ovu mikroszkópon (reggeli nyálból), akkor tuti, hogy nincs baba? Mensi előtt vagyok 1 héttel.

Figyelt kérdés
Már többször megfogadtam, hogy nem használom a mikroszkópom, most is csak a 20 napon néztem először. Eddigi tapasztalataim alapján ha nem volt páfrány, baba sem volt. Ezek szerint jósként jó. Volt már vki, akinek nem volt páfrány és mégis volt baba?
2009. jan. 28. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Én úgy tudtam, hogy az ovu mikroszkóp a peteérést mutatja ki. És az a 14. nap környékén szokott lenni. Ha a 20. napon nézted, akkor nem is kellene, hogy páfrányos legyen, mert már rég elmúlt a peteérés.

Egyébként én nem hiszek ezeknek a kütyüknek és a hőmérsékletnek sem. Én is használtam egy ovu tesztet és mindig negativot mutatott. Be is paráztam rendesen, hogy nincs peteérésem és elmentem egy orvoshoz. Az rendeen megvizsgált, vért vett, ultrahang, stb. És az derült ki, hogy a 14. nap után a maximális szinten van a termékenységem. És érdekes, a hőmérsékletem sem ingadozik se le, se föl. Nekem állandóan 36,6 a ciklus mindengyik napján.

Úgyhogy ezek a házi módszerek nem jók semmire. Ha biztosra akarsz menni, menj orvoshoz és majd ő megmondja mikor van a peteérésed.

2009. jan. 28. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Nem használtam sose ovu mikroszkópot, de nagyon sokat hallottam róla.

Az nem arra való, hogy jelezze terhes vagy. Sokan "dobták" ki, mert "jelzett" a semmire, volt akinek "nem jelzett" és lett volna mit. Lehet te bepáfrányosodsz, ha babát vársz, de erre ne vegyél mérget. Pár nap múlva tesztelhetsz TERHESSÉGI teszttel, ami spec a HCGre érzékeny...

Tény, van akinek jelezte... de nem biztos, hogy te is szerencsés vagy...

2009. jan. 28. 14:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Megvárom a mensim napját inkább. Mint minden babára váró nő, ha valami praktika van, amivel előtt szerezne bizonyosságot, azt kipróbálja :)
2009. jan. 28. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne agódj, nekem tiszta páfrányos volt peteéréstől, és nem volt baba. A dokim nem javasolta hogy használjam.
2009. jan. 28. 16:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet, h tényleg félreteszem..
2009. jan. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!