Mitől lehet hogy ilyen a menszim? Olyan furcsának találom de mióta abba hagytam a closty szedését minden hónapban ilyen, és már félek hogy többet ártott mint használt.
2008 májusától - októberig folyamatosan clostyt ,meg duphastont szedtem , azóta semmit januárban elkezdtem szedni a folsavat , de a mensim minden hónapban így néz ki és szerintem ez nem normális , mitől lehet , csak jövő hétre kaptam a dokitól időpontot de addig megőrülök.
A menszim :
1. nap : Sok van erős
2. nap : sok van erős
3. nap : semmi nincsen egy csepp se
4. nap : semmi nincsen de este egy fél óráig barnás folyás közepes erősségű
5. nap : semmi de este barnás folyás de csak akkor ha megtörlöm a wc papírt
6. nap : semmi egy csepp se
7. nap : semmi egész nap de este egy kis pici barnás valami.
Csináltak hormon vizsgálatot és minden eredményem tökéletes , az uh az látszik hogy a tüszőm a 12. napon 8 mm .
SEGÍTSETEK ANNYIRA EL VAGYOK MÁR KESEREDVE , 2 ÉVE PRÓBÁLKOZUNK ,márciusban ,megyünk csak inszemre addigra lesz meg az anyagi , meg jövő héten meg dokihoz.
a ciklusaim 27-28 naposak , bár januárban 4 napot késett.
szia.
Köszönöm szépen a biztatást , nagyon aranyos vagy és igazad van a gólya tényleg csak tavasszal jön , :-) , de már egyre nehezebben viselem ezt a nagy semmit minden hónapban , mindig csak csalódás ér , pedig mindig reménykedem most hátha , jó lenne áprilisig babásnak lenni mert akkor anyagilag is megjárna a gyed de ha nem sikerül akkor attól is elbukunk , és már október óta csak a szerencsétlenség ér minket , azóta volt 2 autóbalesetünk , kiderült hogy anyukám daganatos rákos beteg 15 áttéttel és nem tudnak már rajta segíteni , elvesztettem a munkám , és még a babó sem jön évek óta , lassan bedilizek , és nem bírom már sokáig , ne tudok kitartó lenni elfogyott az a hajszál amibe kapaszkodni tudok .... , nagyon padlót fogtam és nem tudom hogy másszak ki belőle... :-((
Szia.
Köszönöm szépen , nagyon aranyos vagy igazán nagyon jól esett amit írtál , nem tudom merre van a ki a gödörből és nem látom az alagút végét sem , a babám több mint 2 éve hogy nem jön és nagyon aggaszt az is hogy miért mert ha nem lettünk volna már 100 orvosnál e miatt akkor azt mondanám hogy én vagyok a trehány és nem foglalkoztam vele de 1éve 8 hónapja minden áldott hónapban ott vagyok a nőgyógyásznál magánrendelésen és nem tudják megmondani mi a bajunk csak találgatnak de sosem jön be mert mindig az ellenkezője bizonyosodik be , és belefáradtam a számolgatásba , a test figyelésébe , a minden hónapi ál terhességi tünetekbe és anyu is bármikor itt hagyhat annyira beteg , nem tudnak már segíteni rajta sajnos későn vették észre vagyis észrevették több mint egy éve csak nem írták rá a ct leletére és amíg nem volt tapintható a daganat addig nem tudtuk hogy van csak akkor amikor már késő volt , úgyhogy egy felelőtlen trehány orvos miatt veszítem el az édesanyámat mert nekem csak ő van apám nincsen , és ezt nem tudom sajnos ép ésszel elveszíteni , és még csak hab a tortán hogy a kedvesem is beleborult az árokba autóval az nagyon összetörött ő kisebb karcolásokkal de megúszta még autónk sincs hiába van jogsim ha nincs mit vezetni , szóval nem tudom mi lesz de már nem bírom.....
Szia.
Remélem igazad lesz és csak a sors játszik velünk , és jön az a bébi hozzánk is mert már nagyon várjuk , de nagyon nehéz elviselni addig azt az időt kivárni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!