Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet valamit tenni annak...

Lehet valamit tenni annak érdekében, hogy ikreket hozzunk össze a párommal?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, de ha netán mégis van ilyen csak még én nem hallottam róla....
2009. jan. 28. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
closti tabitól sok iker születik, de persze ez nem tuti
2009. jan. 28. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Hátha volt a családban, akkor lehet esélyetek. Mesterségews megtermékenyítésnél elég gyakori az iker, mert több embirót ültetnek be, de azért ezt nem javasolnám.

De sajnos nem tudok olyan módszert, ami ezt elősegítené.

2009. jan. 28. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem nem hülye a kérdés.

Nehéz dolog ikreket vállalni, mert sok olyat olvastam neten, hogy koraszülöttek, kevésbé fejlődnek, a várandósság alatt az elején az egyik felszívódik , stb., de titokban én is örülnék, ha ikreim lennének!

Szerintem is a clostytól lehet, de talán más peteérést serkentő szerektől is.

2009. jan. 28. 13:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És mi az a Closty? Orvos írja fel?
2009. jan. 28. 14:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Utánanéztem, mi is az. Már csak azt nem tudom, hogy érdemes-e kérnem az orvost ennek reményében. Mi a férjemmel még csak pár hete kezdtük a próbálkozást, nem tudom, hogy amúgy a peteérésemmel van-e probléma. Ikrek a rokonságomban sajnos még sosem fordultak elő.

Ti a helyemben felíratnátok?

2009. jan. 28. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a clostytól lettem ikres anyuka! De vigyázni kell vele. Mert egyszerre több peté is megérhet és ha nem kettő hanem mondjuk 3 baba ágyazódik be akkor az már szerintem elég necces. kemény dolog egyébként ikres anyukának lenni, viszont annál több örömet is ad ahogy látod a fejlődésüket, hogy egyre különbözőbbek. Szóval elvileg a clostytól lehetnek ikreid, de nem törvényszerű. Sok sikert!!!
2009. jan. 28. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi is nagyon szerettünk volna ikreket, de most már tuti, hogy egyedül van a baba. Pedig esélyünk is lett volna rá bőven: férjem édesapjának ikertestvére van, nekem a nagymamámnak van ikertestvére, és a másik ágról pedig a nagypapámnak volt ikertestvére. És mégsem!

17 hetes kismama

2009. jan. 29. 08:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ellátogatok a nőgyógyászhoz... :)
2009. jan. 29. 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Írd meg, mit mondott! Én vagyok a 13:31-es válaszoló!
2009. jan. 31. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!