Sziasztok lanyok. Roviden leirom mi tortent, hatha valki tud valaszt adni.
Elkezdtem ebben a honapban az ovulacios tesztet. Mensim elso napja januar 16 volt. A pe-met kb. erre a hetvegere varnam (szombat 31-februar 2) ezert elkezdtem az ovulacios tesztet mar most vasarnap 25-en. A kontrol csik eros volt es a teszt vonal nagyon halvany. Gondoltam na biztosan majd idovel erosodik. A hetfoi tesztemen mar meg halvanyabb volt a teszt vonal es tegnap este meg szinte semmi. Hat komolyan mondom, hogy en ezt nem ertem, arra szamitottam, hogy a teszt csik erosodni fog naprol napra. Valaki volt mar hasonlo helyzetben? Arra tudok csak tippelni, hogy talan megvolt mar az ovulacio valamikor mult heten es emiatt halvanyodott egyre el a vonal mert urul ki a szervezetbol az LH. Dehat akkor a pe. rogton mensi utan volt valamikor. Vagy teszteljek tovabb?
Remelem ertheto voltam es elore koszonok minden valaszt.
2009. jan. 28. 09:22
1/7 anonim válasza:
először is az lh mindig benne van a szervezetben, nem ürül. mivel lh tesztet használnak orákel tesztnek is.
másodszor nyugodtan tesztelj tovább, mert lehetséges nem volt olyan koncentrált a pisid és ezért halványodik. előtte legalább két órát ne igyál semmit, este tesztelj kb egy időben, és pisild ki magadat előtte. milyen lh-t vettél?
2009. jan. 28. 09:25
2/7 anonim válasza:
amúgy elég akkor is elkezdeni a tesztelést lh-val, ha már jön a tojásfehérje, tojcsis nyák
2009. jan. 28. 09:26
3/7 anonim válasza:
+ a Jónás naptárt is nézheted. Én hiszek benne, a 2. lányom 5 hónapi próbálkozás után így fogant. Előtte mindig azt hittem félidőben van peteérés, közben nekem nem, hanem a naptár szerint menzesz után rögtön. Teherbe is estem. Azóta is "hasznosítom", pl. mikor a naptár szerint nem vagyok termékeny, a párommal nem védekeztünk, nem is estem teherbe.
2009. jan. 28. 09:31
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Sajnos meg sosem probaltam lehet egy picit bena vagyok igy az elejen. :) Clear Blue ovulacios tesztet vettem egy dobozban 10 darab van. Azert szerettem volna elcsipni az ovulaciot mert a ferjem tavol van meg ket hetig es en utazom hozza 3 napra. Ugy akartam idoziteni, hogy pont akkor legyek nalla amikor eros a teszt csik. Hat akkor tovabb problakozom. :) Megegyszer nagyon koszonom.
2009. jan. 28. 09:33
5/7 A kérdező kommentje:
Huuu! Na, megnezem ezt a naptart. Koszike! Mar ra is keresek a google-ba.
2009. jan. 28. 09:35
6/7 anonim válasza:
Ebben a hónapban én is hasonlóan jártam mint te. 17-18.napomon szokott lenni a peteérésem de a tesztcsík egy árnyalattal halványabb volt mint a kontrolcsík.El is keseredtem,hogy most tuti nem lesz peteérésm.És most 5-6nappal később a tesztcsíkom jóval erősebb mint a másik úgyhogy megnyugodtam.Ezekszerint nem mindig ugyanakkor van peteérésem.Szerintem tesztelj továbbra is minden nap biztos később lesz neked is peteérésed.Bocs ha hosszú voltam.
2009. jan. 28. 15:29
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is utolso valaszolo! Nagyon megnyugtattal. Mar tisztara magam alatt voltam, hogy biztosan ebbe a honapba nem is lesz pe-m. De tesztelek tovabb mindenkeppen, rememnykedve, hogy nekem is kesobb van. Szavaidbol azt vettem le, hogy ti is probalkoztok. Sok sikert hozza! Remelem minel hamarabb babasak leszunk. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!