Ma azt vettem észre, hogy olyan folyásom van, mint a tojásfehérje, csak nyúlósabb. Nem válik el a hüvelyemtől teljesen. Mitől lehet ez?
Szia.
Hát ha megjött,a teszt is negatív,akkor valószínü,hogy nem vagy terhes.A mellbimbóudvar elsötétedése ke´söbb jelentkezik,és az eresede´s is.
Beszélj az orvosoddal,ha bizonytalan vagy.ö meg mondja,hogy mi lehet.
Szia!Nekem is ilyen tüneteim voltak,5 napot késett,de megjött.Sajna a női test érdekes tanulmány,ha nagyon akarjuk a babát,akár álterhességet is produkálhatunk.Ha nega a teszted,megjött,akkor szinte biztos hogy nem vagy terhes,én mensiztem az első terhességemnél,de nem olyan erősen mint kellett volna,és kevesebb ideig volt meg.Viszont onnan jöttem rá,hogy babás vagyok,hogy menthetetlenül eltudtam bárhol aludni,és úgy fájtak a melleim,hogy hason nem bírtam feküdni.
MIvel nekem is most kimaradt,totál beleéltem magam,hogy terhes vagyok,de amint megjött a havim,és nega lett a teszt,bebeszéltem magamnak,hogy még mindig nem baba,és elmúltak a terhességi tüneteim.Egy(24 éves) öreg róka
Szia!
Nem vagy terhes, ez egészen egyszerűen a következő peteérés jele. Ha 11-én jött meg, pont most kerülsz termékeny időszakba. Ilyenkor tojásfehérjeszerű a folyás.
Most húzz bele, ha bébit akarsz.
Én is pont ebben a cipőben járok! A többi tünet pedig attól van, hogy a hormonszinted megváltozott a védekezés nélküli akcióktól, és készül a szervezeted a terhességre!
Remélem, sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!