Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor közeleg a menzitek,...

Amikor közeleg a menzitek, melyik nap szokott leesni a hőmérsékletetek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 10:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
felmérést csinálsz? mert nem mindenkinek előtte esik le. Van akinek az 1. nap,és van olyan is,akinek 2-3-vagy akár mensi után.
2011. jan. 3. 10:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem minden hónapban úgy van, hogy mensi előtti nap leesik 36,5-re majd másnap 36,3-ra és akkor már tudom, hogy aznap megjön, Sajnos:(
2011. jan. 3. 10:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem felmérést végzek,csak nekem 1 nappal előtte le szokott esni a hőmérsékletem,holnapra nem várom és ma is még 37C-ot mértem.
2011. jan. 3. 10:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem holnap már egy +-t fogsz tesztelni:)

Ha várt baba lenne,akkor Gratulálok!

2011. jan. 3. 10:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Bocsi,kicsit vaksi vagyok! csak most esett le,hogy nem várod!

Amúgy én is holnapra nem várom,és ma reggel már +-t teszteltem:)

2011. jan. 3. 10:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek!Én csak picit bízok,mert már 1 éve szeretnénk babát,de nem jön.Ha most se,akkor orvos lesz a vége!
2011. jan. 3. 10:29
 7/11 A kérdező kommentje:
10:25-Ös!Neked fájdogál a hasad alja?És méred a hődet?
2011. jan. 3. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:

nem fáj semmi,pénteken volt egy kicsi ideig "meg fog jönni" érzés-akkor ágyazódhatott be. Mértem a hőmet,pé-ig,azóta csak nagy ritkán tudtam mérni. Tegnap pl.reggel 7-kor 36,8 volt -napokkal előtte hajnal 5 után kicsivel volt ennyi.

Köszönöm a gratulációt:) -reméljük,nem lesz semmi baj (2 vetélésem is volt,amiről tudok ,igaz,van már 2 lányunk,de akkor is elég megrázó volt-és most is félek)

Megy a drukk 1000-rel,hogy sikerüljön Nektek!!!!

:)

2011. jan. 3. 13:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsónak gratula!!! :)

A kérdésre: nekem sajnos tök változó: van, hogy előtte, van, hogy aznap, van, hogy később... Sőt van, hogy picit feljebb is megy, úgyhogy én a saját hőmből nem következtetek semmire.

Drukk, hogy neked babó legyen és azért van még fent!

2011. jan. 3. 17:21
 10/11 anonim ***** válasza:

sziasztok! nekem ma kellett volna megjönni, és péntek óta nagyon görcsöl a hasam, és már szombaton leesett a hőm. de azóta sincs semmi vérzés. itt a görbém. szerintetek?

[link]

2011. jan. 3. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!