Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig lehet szedni az E-vitam...

Meddig lehet szedni az E-vitamint (200 mg-osat)?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, szedek Gravidát és E-vitamint. Csak a teherbeesésig lehet szedni, vagy utána is? Lehet ez akár több hónap is?
2009. jan. 27. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
ha terhes leszel sztem nem kell, van gravidában is..de ekkora adgban csak kúraszerűen lehet szedni egy két hó max
2009. jan. 27. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha várandós leszel, elég a Gravida, a barátnőm elég fiatal, neki pl. mondta is a nőgyógyásza, hogy elég 2 naponta szednie, mert fiatal.

De az E-vitamint addig szedheted szerintem, amíg nem leszel babás, bár nem tudom, mennyi a javasolt. Zsírban oldodó, nehogy felhalmozódjon!

2009. jan. 27. 22:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Talán még elolvasod a kicsit késői válaszom:)

Én is szedem az E vitamint és Hál' Istennek pocakos lettem:) Még egy pár hétig szedem tovább, mert úgy tudom, hogy progreszteron termelésre készteti a szervezetet, úgyhogy szerintem nem árt. Nekem 400mg-os van, 2, max. 3 naponta veszek be egyet!

De mindenképp meg kell kérdezni a dokit, hogy mit javasol!

2009. jan. 28. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!