A tesztem negatív, de babás lehet még azért?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősőm pl azt írta, hogy a nővére 12 hetes koráíg negatív volt a teszt, azt mondták neki cysta,de ez a "cysta" egyszer csak negmozdult. Tehát terhes volt!!!2008. jan. 21. 20:14
1/2 anonim válasza:
szia.ez az "ismerős" én vagyok.igen így volt.Sőt!nekem is két negatív tesztem volt most.meg is jött,késve,de nem volt gyengébb mint máskor.itt azt javasolták nekem hogy menjek dokihoz,mert valami van.mert voltak terhes tüneteim.hát elmentem.képzeld!!!7 hetes terhes vagyok!!!két negatív teszt ,egy normál vérzés,és 7 átizgult hét után.szóval bármi lehet.vannak terhes tüneteid?ha bizonytalan vagy menj dokihoz.nekem bevált...
2/2 anonim válasza:
Gratula az előttem szólónak,ritka mint a fehér holló.Én az ellen példa vagyok,mensi késett 5 napot,de megjött,teszt nega,és nem is vagyok terhes.Babás akármikor lehetsz,én az első terhességemnél mensiztem,de sajna a méhenkívüli miatt.Bár azért azt tudni kell,hogy előttem szóló esete 1000ből 1.Ritka mint a fehér holló.A nega teszt,és a mensi megjövetele szinte 100%,hogy nem baba.Sok sikert!Egy(24 éves)öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!