Én is azt mondom,nem kell beképzelni előre betegségeket,gondokat.
Sajnálom akinél elment a baba.Sokszor úgy érzem már túl sok az infó le kéne állnunk..már egy pötty megjelenik az arcunkon,és google...ezer nyavaja.Ahogy itt is írták,nem biztos,hogy nálad ez a baj.Ne akarj többet tudni...
Ha pedig mégis ezt követed,azt dokival együtt:))
Szorítok,ne keseredjetek,babás 2011.-et!!!
2011. jan. 5. 13:29
12/20 anonim válasza:
Abszolút egyetértek az előttem szólóval. Én kb. a századik betegséget magyarázom be magamnak azóta, hogy a ciklusom felborulása óta elkezdtem utánaolvasni dolgoknak. Már unom saját magam... És az a baj, hogy ha észlelek egy tünetet, biztosan találok rá valami magyarázatot és annak a pont ellenkezőjét is. És mindig azt hiszem el, amit épp akarok... Egyébként én is pecsételgetek mensi előtt 2-3 nappal, sőt nagyon gyengén a peteérés utáni 4-5. napokon is. És progeszteron hiányt állapítottam meg éppen magamnál...
2011. jan. 6. 08:13
13/20 anonim válasza:
Kedves utolsó. te voltál orvosnál? vagy szedsz valamit? Nekem is ez a problémám, és clostit kellene szednem, de én valahogy nem szeretnék, helyette inkább a barátcserjével próbálkozom. Nekem is alacsony progeszteronszintet állapítottak meg:( Remélem azért sikerülhet igy is a pici, természetesen:(
2011. jan. 6. 09:36
14/20 anonim válasza:
Szia! Voltam, mert kb. 60 napos ciklusaim lettek egyszer csak. A barnázást nem tartotta vészesnek a doki, a ciklus rendezésére nekem is clostyt írt. 2 hónapig szedtem, az elsőben 28 napos lett, de a következő már hosszú. És ezek alatt is barnáztam. Aztán köv. hónaptól aloe vera gélt iszok, azóta gyönyörű 28-30 napos ciklusaim vannak. Én is el akarom kezdeni a barátcserjét, csak jelenleg nem nagyon tudok szerezni, még a netről sem, mert állítólag nem lehet forgalmazni. Hőgörbéd van esetleg?
2011. jan. 6. 10:37
15/20 anonim válasza:
Nincsen sajnos görbém. A zafír féle bcserét keresed? Mert én az tudtam venni a 10. kerületben. Ha esetleg érdekel priviben megírom:)
Amúgy ti mióta próbálkoztok?
2011. jan. 6. 13:29
16/20 anonim válasza:
Igen, azt keresem, de BAZ megyében... :) Ez a második hónapunk. Pár órája megint meg akar jönni érzésem van. Olyan hosszú ez a várakozás...
2011. jan. 6. 13:31
17/20 anonim válasza:
Jah bocsi:D Mikor "nem" kellene megjönnie? :) Mi már 9 hónapja próbálkozunk, tök rossz tényleg ez a várakozás:( én jövőhét hétvégére nem várom:( iszonyú hosszú idő, de valahogy majdcsak kibírom:)
mennyi idős vagy?
2011. jan. 6. 13:35
18/20 anonim válasza:
Nekem kedden-szerdán NEM fog megjönni! :) 24 éves vagyok egyébként. Te? Neked használt a barátcserje? Mióta szeded?
2011. jan. 6. 13:44
19/20 anonim válasza:
Akkor biztosan nem fog megjönni:) Én csak jövőhét hétvégére nem várom, van még időm:) 23 éves vagyok. Nemtudom, hogy használt e a bcserje, mert csak ez az első hónapom, és remélem az utolsó is:) Majd megírom a tapasztalatomat:) Te is írj, ha van valami pozitív fejlemény ;)
2011. jan. 6. 19:48
20/20 anonim válasza:
Hát pozitív az nincs... Elkezdtem barnázni, meg fog jönni... :( Még 5 napom lenne mensiig. Borzasztó szar érzés.
A Zafírt egyébként már nem lehet kapni. Így kénytelen voltam PreMenst venni. Jövő hónaptól elkezdem, remélem segíteni fog.
Sok sikert Neked! Szorítok! Majd írd meg a fejleményeket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!