December 27-én volt utoljára mensim. Jó pár napja fáj a cicim, álmos vagyok és sokszor szédülök. Igaz csak csütörtökön kell megjönnie, de ma csináltam tesztet, ami negatív lett. Lehet, hogy korán teszteltem?
Figyelt kérdés
2008. jan. 21. 18:23
1/3 anonim válasza:
Én is voltam úgy, hogy szinte már beképzeltem magamnak a terhességi tüneteket, de a teszt negatív volt és meg is jött. Viszont ez nem az jelenti, hogy te is így vagy. Lehet, hogy babát vársz, csak még nincs annyi ncg a szervezetedben, hogy a teszt kimutssa. De ez nem gyakori, általában a tesztek megbízhatók. Mindenesetre várj, és ha nem jön meg, késik legalább 2-3 napo, tesztelj újra! Sok szerencsét! 7 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is dec. 27-én volt az utolsó mensim, vasárnap már én is teszteltem, nem bírtam ki...:), persze negatív lett, be kell ismerni, hogy még korai volt! Nálad is ugyanez a szitu, szerintem várj még szerintem egy pár napot, legalábbis a mensid várható napját. Együtt érzek veled, ezek a leghosszabb nappalok, remélem neked is + lesz a következő teszt! Drukkolok!
3/3 anonim válasza:
Szia!Most én leszek a csúnya néni,de mi a fenének görcsölsz rajta ennyire?Én 24 hónap várakozás,és 3 vetélés után is simán kivárom,hogy vajon mi lesz.5 napot késett ebben a hónapban,az 5.en csináltam tesztet(a biztonság kedvéért,mert már volt egy méhen kívülim)természetesen nega lett,és meg is jött másnap.Várd meg,hogy milyen lesz a mensid,megjön-e egyáltalán,és ha még nem volt méhen kívüli terhességed,várj a teszttel egy hetet,miután a mensid késik.Nagyon korán teszteltél.Sok sikert,és ne görcsölj,abból nem lesz baba.Egy(24 éves)öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!