Lehetek terhes gyógyszer mellett?
Figyelt kérdés
1,5 hete kicsit "barnáztam", és észrevettem, hogy kimaradt egy szem gyógyszer(nem tudom mikor, pár nappal előtte). Bevettem az elmaradtat is és végigszedtem a levelet (még 6 szem volt). Meg is jött, de csak gyengén, és 5 helyett csak 2 napig tarott. (kicsit szédülök,fáj a hasam, és a mellem,de lehet, hogy ezt bebeszélem magamnak)Lehetek terhes??2008. jan. 21. 15:23
1/4 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet, az megmondja.)
Előfordul sajnos, ott a 0,01 % esély rá. De ha igen, akkor sem a kimaradt bogyó miatt lesz, főleg nem, ha már több hónapja szeded.
Ha biztosabbnak érzed, inkább menj el egy orvoshoz, hogy megnézzen és minden tuti legyen!
2/4 anonim válasza:
Sajnos a fogamzásgátlók sem 100%-ig megbízhatók. Mindenképpen menj el dokihoz, ő majd biztosabbat mond!
3/4 anonim válasza:
Megesik,de nagyon ritka.Viszont a rövid megjövetel,az lehet a duplán szedett bogyesz hatása is.
Nekem pl az elején terhességi tüneteket produkált a tabi:)Csinálj egy tesztet,és ha negatív nincs baj,ha poz,menj el dokihoz.
4/4 anonim válasza:
Szia!Lehetsz babás,spirál mellett is maradt már valaki terhes,és egészséges babát szült.Sajnos a 0,01% már nem helyt álló,általában 5 %ot adnak annak,hogy valaki a gyógyszer mellett terhes marad.Várj még pár napot,tesztelj,ha nega,akkor a gyógyszer csinálta,hogy poz.akkor irány a doki.Egy(24 éves)öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!