Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes gyógyszer mellett?

Lehetek terhes gyógyszer mellett?

Figyelt kérdés
1,5 hete kicsit "barnáztam", és észrevettem, hogy kimaradt egy szem gyógyszer(nem tudom mikor, pár nappal előtte). Bevettem az elmaradtat is és végigszedtem a levelet (még 6 szem volt). Meg is jött, de csak gyengén, és 5 helyett csak 2 napig tarott. (kicsit szédülök,fáj a hasam, és a mellem,de lehet, hogy ezt bebeszélem magamnak)Lehetek terhes??
2008. jan. 21. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj egy tesztet, az megmondja.)

Előfordul sajnos, ott a 0,01 % esély rá. De ha igen, akkor sem a kimaradt bogyó miatt lesz, főleg nem, ha már több hónapja szeded.

Ha biztosabbnak érzed, inkább menj el egy orvoshoz, hogy megnézzen és minden tuti legyen!

2008. jan. 21. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos a fogamzásgátlók sem 100%-ig megbízhatók. Mindenképpen menj el dokihoz, ő majd biztosabbat mond!
2008. jan. 21. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Megesik,de nagyon ritka.Viszont a rövid megjövetel,az lehet a duplán szedett bogyesz hatása is.

Nekem pl az elején terhességi tüneteket produkált a tabi:)Csinálj egy tesztet,és ha negatív nincs baj,ha poz,menj el dokihoz.

2008. jan. 21. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Lehetsz babás,spirál mellett is maradt már valaki terhes,és egészséges babát szült.Sajnos a 0,01% már nem helyt álló,általában 5 %ot adnak annak,hogy valaki a gyógyszer mellett terhes marad.Várj még pár napot,tesztelj,ha nega,akkor a gyógyszer csinálta,hogy poz.akkor irány a doki.Egy(24 éves)öreg róka
2008. jan. 22. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!