Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a teszt a várt menses...

Ha a teszt a várt menses utáni 4. napon negatív, attól még lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Dec 25-én volt meg utóljára,peteérésem jan 8 körül volt.22-én kellett volna megjönnie,tegnapi tesztem negatív.Köszi előre
2009. jan. 27. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz. Van akinek csak két hét után jelet a teszt. Várj 2-3 napot, és próbáld újra, ha addig nem jön meg:))) HajrÁ!
2009. jan. 27. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem vagy terhes, de ne legyen igazam. sajnos annak a tesztnek már kellene mutatnia. Milyen érzékenységű?
2009. jan. 27. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
nem mindenkinek mutatja ki a teszt az 5.héten, attól függ, mennyi a hcg szint a szervezetedben, lehet hogy 2-3 nap mulva már kimutatja
2009. jan. 27. 15:07
 4/8 A kérdező kommentje:

A teszt 25-ös volt.Mondjuk nem reggel csináltam,hanem délután.Veszek ma másikat és holnap újra megpróbálom reggelről 1.vizeletből,ha addig nem jön meg...

A mellem nem érzékenyebb mint máskor,a hőm is normális,nem émelygek,nincs különösebb hányingerem,csak állandóan pisilni járok,és mindig úgy érzem,h :na most jött meg...Aztán mégse.És max 2 napot szokott csak késni...

Köszi a válaszokat,holnap reggel kiderül minden :)

2009. jan. 27. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
várjuk a tesztedet
2009. jan. 27. 15:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Na Gabriel tesztet csináltam ma reggel,és negatív lett...

De még mindig nem jött meg,sose késett még ennyit és jelét sem mutatja,hogy készülne jönni...

Nem tudom mi lehet velem.Elképzelhető,h később mutat a teszt?Az már ugye nem?Volt már így valaki,h a várt elmaradása utáni 6.napon még negatív,később meg pozitív?Vagy inkább menjek orvoshoz,mert más bajom lehet?

2009. jan. 28. 15:34
 7/8 anonim válasza:
Együtt érezve a kérdezővel, ha tényleg volt már így valaki, azt arra kérem (szerintem nem csak az én nevemben), hogy írja meg, mert érdekelne engem is! Bár én nem vagyok ilyen helyzetbe, de szerintem bármelyikünk lehet, és jól jönnének a tanácsok! Előre is köszönjük!!
2009. jan. 29. 23:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát megjött... :(

Majd legközelebb...

2009. febr. 3. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!