Tud olyan képet mutatni ahol nagyon nagyon halvány a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Ma csináltam egy tesztet igaz nem az első vizeletből.
És nagyon nagyon halvány,csak kint látom .
a szobába nem látom a 2 dik csikot.
Mi van ilyenkor??
Köszönöm.
2009. jan. 27. 12:56
1/12 anonim 

válasza:

Én csinálnék még egy tesztet 2 nap múlva, akkor első vizeletből, de másfajta teszttel.
Nekem is halvány volt mind két csík, de a
2/12 anonim 

válasza:

(folyt.) de azért lehetett látni kint is, bent is hogy kettő van. Másnap reggel csináltam egy másikat is, az is halvány volt, de kettő, s rá egy hétre már ultrahangon láttam a babát.
3/12 anonim 

válasza:

Nekem is nagyon halvány volt a második csík,valószínű,hogy babát vársz,de ha gondolod pár nap elteltével csinálj egy másikat.Üdv.37hetes kismama.
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat.
Látok rózaszin hajszálvékony nagyon nagyon halvány csikot.De bent csak akkor látom ha ablakhoz megyek,és forgatom a tesztet:-))
2009. jan. 27. 13:07
5/12 A kérdező kommentje:
pénteken kellene megjönnie,de nagyon nehéz kivárni ezt a pár napot:-(
2009. jan. 27. 13:08
6/12 A kérdező kommentje:
mert ha csak a második vonal helyét látom annak fehérszinünek kell lennie,de ez kicsit rózsaszines,de oltári halvány vékony
2009. jan. 27. 13:10
7/12 anonim 

válasza:

Innen tudsz hasonlítgatni:)
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2009. jan. 27. 13:46
9/12 anonim 

válasza:

Próbálj ki egy teljesen más fajta tesztet, mint amivel csináltad
10/12 anonim 

válasza:

Ha látod a rózsaszínt, akkor az BABA!!!
Gratulálok!
Esetleg tesztelj 1-2 nap múlva, de felesleges. Ott a baba!
Majd jelentkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!