Miért nem sikerul már?
Figyelt kérdés
10 napja késik a mensim. Pénteken csináltam 1 tesztet, amelyiken nagyon halványan, szinte alig láthatoan megjelent a 2. csík is. Ma reggel újra teszteltem 2-szer is, de ugyanaz lett az eredmény. A legnagyobb bajom, h nemrég volt egy kis barnázásom. Nagyon vágyunk már a picire!!!!2008. jan. 21. 14:53
1/5 anonim válasza:
Halvány csík is csík!Az mindegy, hogy halvány, de 2!Nekem ugyanígy volt, 10 napig vártam és a 11 napon csináltam tesztet!Aztán rá 3 napra megint és megint!Nem akartam elhinni, hiszen előtte volt egy spontán vetélésem!Lassan elmehetsz dokihoz! Remélem jó híreket kapsz!!!!!Írd majd meg!!!SZORÍTOK!
36hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Fel a fejjel!!
Menj minél előbb a nőgyógyászodhoz, csak ő fog megnyugtatni és biztosat mondani.
Lehet, hogy a petesejted később termékenyült meg és azért alacsony még a hormonszinted, amit a teszt még nem tud kimutatni....
3/5 anonim válasza:
Szia.
A halvány két csík is két csík.Nekem is halvány volt,me´gis,a 40.héten tartok.
Gratula,szerintem baba van a dologban.Menj orvoshoz.
4/5 anonim válasza:
A legjobb barátnőmnek is így kezdődött, azóta is mondjuk a kislányára, amikor sírdogál, vagy hisztizik "Mi lett e halvány csíkból":) Fel a fejjel! Drukkolok!
5/5 anonim válasza:
Szia!2 csík,akármilyen halvány is,az 2 csík.Irány a doki,gratula a babához,mami leszel.:)Egy(24 éves )öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!