10 napja késik a menzeszem, lehetek babas? Émelygek, hányingerem is van, de nem folyamatossan, csak néha pár napig.
Figyelt kérdés
Tegnap összeestem, az lehet tünet vagy valami más baj lehet?Szeretnénk babat, de volt(vagymég van) gomás frtőzésem, kezeltetem magam, attól még lehetek babás?2009. jan. 27. 12:34
1/9 anonim válasza:
A gomba és a baba nem nagyon fér meg együtt. Károsíthatja szegényt. Én nem ajánlom, hogy most terhes légy!
2/9 anonim válasza:
alacsony vernyomas, ezert lehet az emelyges is, Gombatol fuggoen meg lehetsz terhes, en azert kivizsgaltatnam magam a helyedben, es egy tesztet is csinalnak, majd ird meg az eredmenyt
3/9 anonim válasza:
Szia! Csinálj egy tesztet, 10 nap késéssel illene valamit mutatnia. Önmagában a gombás fertőzés nem akadályozza a teherbe esést. A babára csak annyiban jelenthet veszélyt, hogy nem kezelve, felszálló fertőzésként idő előtti burok repedést ezzel koraszülést okozhat. Szóval irány beszerezni egy tesztet, ha pozitív akkor ezért, ha nem akkor azért célszerű lenne orvoshoz fordulni.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom..remelem pozitiv lesz..:D
2009. jan. 27. 12:59
5/9 anonim válasza:
a hányinger meg az émelygés a stressz hatása is lehet mert idegeskedsz hogy most van e baba vagy nincs.tudom mien ez mert ha én se betegszem meg akkor azon a napon mikor kéne akor én is émelygek és hány ingerem is van,de csak az idegeségtöl.nekem pl miota egy ütt vagyok a párommal volt hgy 3 hétig nem voltam beteg.azt hittük baba van mert minden jel megvolt rá pedig csak az idegség volt.ugyhogy nyugi:)
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Szerintetek vegyek tesztet?csak olyan rossz, ha negetiv lesz, olyan jo azt erezni h van egy kis pocaklako a hasamba...nagyon szeretem a babakat es mar alig varom h babas legyek, fiatal vagyok megnagyon a babhoz(20), de erettebb vagyok az atlagnal..koszi a biztato szavakat.
2009. jan. 27. 14:22
8/9 anonim válasza:
mindenképp vegyél egy tesztet, mert már 6.héten lehetsz, és már orvoshoz is kellene menni, ha babás vagy
9/9 anonim válasza:
Én pontosan tudtam, hogy mikor kellett volna megjönnie, és nem jött meg, 4 napot tudtam várni, csináltam tesztet, és pozitív lett! Hívtam a páromat és kértem, hogy ő is nézze meg, hogy biztos jól látok-e.
Ha én ennyi idősen szülhettem volna már, mint te, akkor nem izgulnék, hogy már 25 vagyok és még csak az elsőt várom!
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!