Vajon pozitív lesz végre, vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
4-5 napja késik a mensim. A nemvárt napján teszteltem Facelle-lel, 25-ös erősségű, totál nega lett. Azóta viszont van, hogy megszédülök, néha kis hányingert érzek, sápadt vagyok nagyon, és tapintásra kicsit érzékeny a mellem, viszont az utóbbi másfél-két hétben majdhogynem a duplájára nőtt. Lehet, hogy korán teszteltem? Vagy nincs baba szerintetek?2011. jan. 1. 15:40
1/11 anonim válasza:
Mostmár biztosan megtudod. Reggeli elsőből tesztelj újra! A többi tünet lehet beképzelés is (nem bántásból írom, én is szoktam hányingert hallucinálni)
2/11 A kérdező kommentje:
tudom, csak a mellnagyobbodást meg a bimbósötétedést nem tudom hogy lehet beképzelni mert látható jelei vannak :) köszi a választ! :)
2011. jan. 1. 15:44
3/11 anonim válasza:
Hát a melledet se centivel méred, lehet, hogy azt is csak nagyobbnak akarod látni. De én szívből kívánom, hogy baba legyen a dologban, és valódi tünetek legyenek.
4/11 A kérdező kommentje:
a mellnagyobbodást a párom állapította meg, és mellben valóban szűkebbek rám a felsőim, az egyik kabátom már össze sem ér mellben.
2011. jan. 1. 15:49
5/11 anonim válasza:
Reggel tesztelj első pisiből.
Drukkolok!
6/11 anonim válasza:
szia Adri!
ezek szerint még mindig semmi. Tesztelj reggel egyet, mert már megöl a kíváncsiság, hogy mi van veled. Aztán írj nekem a szokásos kérdéshez, tudod.
10/11 A kérdező kommentje:
szia
negatív, és már érzem is a görcsöléseket..ennyi volt
2011. jan. 2. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!