Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik érzékeny teszt mutatja...

Melyik érzékeny teszt mutatja ki a terheséget a korai idöben?

Figyelt kérdés
1-én kezdödött a mensim. 13-án voltunk együtt és elutaztam egy hétre, szóval max 13-15-ig eshettem teherbe. a ciklusaim 28-32 naposak szoktak lenni. várnék még pár napot a teszttel hátha megjön és akkor feleslegesen dobok ki egy tesztet, de holnap lesz a szülinapom, és arra gondoltam, mivel ha késöbb volt peteérésem akkor úgy sem eshettem teherbe, csinálnék egy tesztet. milyen teszt mutatja már ezt ki?
2009. jan. 27. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Érzékeny teszt elméletileg a vérzés elmaradása előtti 1-2 napban kimutathatja. Tehetsz egy próbát, de ne keseredj el, ha nem mutat semmit. Lehet, hogy pár napot várni kell még a születésnapi ajándékra.....
2009. jan. 27. 11:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem keseredek el, mert tudom hogy elvileg korán voltunk együtt és utánna semmi. végül is a kérdésem az is hogy ha most negatív lesz akkor igazábol már nem is lesz az pozitív.
2009. jan. 27. 12:00
 3/5 anonim válasza:
100%
Nálam 7 én vagy 10.-én történhetett a fogantatás és a Gábriel ma dél körül pozítívot mutatott.
2009. jan. 27. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

szia

ackon 10 érzékenységű teszt már kimutatja.

2009. jan. 27. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
igen acon 10-es érzékenységűre szavazok én is, vagy van egy drága qupido az is 10-es
2009. jan. 27. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!