Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek bárkinek sikerülhe...

Szerintetek bárkinek sikerülhet? Szerintem igen.

Figyelt kérdés

Mindenkinek aki próbálkozik üzenem, hogy ne adja fel.

Nekünk is sikerült 2 hosszú év után, épp inszemináció előtt álltunk és magától összejött. Nagyon hálás vagyok az égieknek, nem is mertem remélni.

Nem mondhatom, hogy nem foglalkoztatott a dolog, sőt napi szinten gondoltam rá, de mikor 2 csík lett a teszten (eléggé halvány) azt gondoltam, hogy csak a képzeletem játszik velem...így kidobtam (a nem várt után 3 nappal). Néhány nap után csináltam mégegyet, ami már egyértelműen pozitív volt és meg mertem mutatni a férjemnek is.

Szóval csajok fel a fejjel, tudom milyen az mikor hónapról hónapra nem sikerül és az ember lánya el sem tudja képzelni, milyen az ha egyszer mégis.

Nagyon szorítok mindenkinek.

10 hetes boldog kismami

2010. dec. 31. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!! A kitartás mindig meghozza a várva várt eredményt. :) Boldog, örömökkel teli babavárást és jó egészséget kívánok Nektek!! :)
2010. dec. 31. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Jajj, olyan jó az ilyet olvasni, nem tudhatom, milyen nehéz lehet várni, hogy összejöjjön, miközben ezerrel próbálkoztok, mert én azon kevés szerencsések közé tartozom, akiknek egy alkalom elég volt. Csak reménykedni tudok, hogy a következő is ilyen könnyen összejön majd. Ismerek egy lányt, aki elég idegeskedős típus, kötöttek szocpolt és most derült ki, hogy nem fog símán összejönni nekik lehet. Gyógyszert kell szednie. Gondolhatod, milyen ideges...szegény.
2010. dec. 31. 15:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Én bármit beszedtem, hogy sikerüljön, gondolom Closty-t kell szednie?

2010. dec. 31. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz és szívből gratulálok:)

35 hetes lombikos kismami

2010. dec. 31. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, azt kell szednie.
2011. jan. 1. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!