Ma barátnőmmel szeretkezés közben vettük észre, hogy kiszakadt a gumi. Mit tegyek?
Figyelj ne a kifogasokat keresd, hogy kicsusztatok az idobol, meg draga a 72 oras tabletta, meg a dokinak is kell a penz...
Mar elmehetettek volna feliratni rendelesre. Vagy a te, vagy a baratnod haziorvosahoz, esetleg be a korhazba a nogyogyaszati rendelesre, ahol ingyen felirjak nektek!!!
De lehet, hogyha elmentek a patikaba, akkor fogtok kapni. Ja, es van direkt doki erre a tablettara, ugyeletben irjak, vagy nem tudom, keressel ra a neten. Ezt mindig 24 oraban felirjak!!!
Ha bementek a korhazba most, a nogyogyaszaton biztosan felfogjak irni nektek, es irany a patika!
Az abortusz dragabb es egeszsegtelenebb, mint ez a tabletta, ugyhogy hajra!!
Utana pedig irany a nogyogyasz, es a havi fogamzasgatlo tabletta arat fizessetek felesben, ugy az igazsagos szerintem.
SIESSETEK!!!!!!!! Az ima nem mindig segit((
Barátnőm nem akar dokihoz menni, úgyhogy én zsíroztam le egy dokival,hogy nekem felírja a tablettát,ő meg beveszi.
Tanácsolom mindenkinek,hogy minőségi gumit vegyen,és, ha tud, szerezzen be egy ilyen tablettát vésztartaléknak, "ha" történik valami. Sok álmatlan éjszakát tud okozni egy ilyet baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!