Ovuláció után pár nappal fájnak a petefészkeim? Mi lehet ez?
Nálam pont ugyanez a helyzet. PÉ-m 29-én volt. Minden második nap együtt voltunk, a PÉ napján és akörül pedig mindennap, ezidáig együtt voltunk. Ma én is éreztem szurkálást, tegnap előtt pedig egy nagyon halvány barnás folt is volt az alsómon. Mint kiderült, PÉ-m akkor volt. Sőt még elkezdtem hőt is mérni, és eléggé lent volt: 35°C és a méhszájam is zárt, és alacsonyan fekszik....
Szerintem neked is PÉ-d volt/van!
Judit,23
Első vagyok! A lényeg lemaradt! :D
Szóval, ha babát terveztek, és együtt is voltatok, akkor lehet megtermékenyülés....
Ha a Google-ban rákeresel, többet tudsz meg. :D
Megint lemaradt a válasz.
Szóval neked is megy a drukk.
Remélem babás leszel! :D
Majd írd meg veled mi újság, jó?!
Egyébként nekem azóta is fáj. Folyamatosan...
Nekem csak szurkál odalent, egy oldalt, néha émelygésem is van, de az inkább az ételek mennyiségétől....
Persze, hogy megírom! :D
Szia! Mi újság azóta? Nekem azóta is szúrkál a petefészkem, méhem, és tegnap óta megjön érzésem is van. A mellem érzékeny kicsit, de az máskor is szokott.
Egy másik kérdésnél láttam a görbédet. Húúú, nagyon szép! :) Szorítok továbbra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!