Légyszi nézzétek meg a görbém. Volt pé? Össze vissza van az egész.
Nem tudom, hogy volt e peteérés és nem huzta be a rendszer a csíkot sem.Szerintem akkor lehetett mikot 36,2 volt.Nem?
Ahol negatív van az ovu tesztnél az a minimikroszkóp eredménye.Egyértelműen nem volt páfrányos, csak össze vissza volt 1 két száracska...De lehet rosszul csináltam.Jókor volzunk együtt?
A sok cikk cakk valszínű azért volt, hogy hiába meg volt a 6 óra alvás, fészkelődtem mielőtt felkeltem még félálomban.
Légyszi irjatok rá valamit.Működik a mikroszkóp és tényleg nincs pé?Előző hónapban volt.Nics tojásszerű folyás, de nem is szokott lenni, inkább átlátszó bővebb és vízszerű szokott lenni.
Most 23-tól volt ilyen 1- 2 napig kb.

Igen kihasználtuk, hátha most összejön.
Nem védekezünk kb. 4 hónapja, de még csak 3 hónapja élesben:)
Szedem a vitaminokat.A,B,E,+ Elevit+halolajkapszula.
Flp-sek.Végső esetben meg lehet próbálni az Aloe vera berry nectart+ forever multi maca.
Csak kicsit drága, de megéri befektetni a cél érdekében:D
Remélem e nélkül is sikerül..Ti miota probálkoztok?

Szia!
sajnálom, hogy eddig nem jött össze nektek a baba.Az biztos, hogy a várakozás nagyon felőrli az ember idegeit.
Mi is szeretnénk már 1,5 éve, de eddig az anyagiak miatt nem lehetett.Igaz, most sem állunk olyan jól,de azért elvagyunk.
A hőm kúszik felfelé ma 36,9 volt.Remélem igy marad.
Iszom a palástfű teát pé-től.Azt próbáltad már?
Szoritok neked, hogy minél hamarabb összejöjjön.Azt mondják sokan, ha feladod, akkor összejön, mert az agyad igy blokkolja, hogy teherbeess.Tuti igazuk van, csak arra kéne rájönni, hogy érdd el azt, hogy ne gondolj rá.
:)
Sok sikert!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!