Korai volt? Szerdán esedékes a nem várt. Ma teszteltem 25-össel. Negatív. Letörtem. Gondolom megértetek hiszen ti is így vagytok.
Figyelt kérdés
Semmi különöset nem érzek csak a jobb oldalamban vmi szúrka félét.Elkenődtem a negatív teszttől.Tudom,lehet korai volt.2010. dec. 30. 14:36
11/17 anonim válasza:
akkor 10-essel tesztelj vagy ott a Clearblue :)
12/17 anonim válasza:
jó,de azok már milyen árban vannak? itt csak gyógyszertár van, drogériák nincsennek. Az egyik (közelebbi) gyógyszertárban azt mondta a gyógyszerész nő,hogy a tesztek érzékenysége közt nincs külömbség. Amúgy eddig csak ott vettem tesztet,és ha lehet hinni a gyógyszerésznek,akkor a 25-ös teszt a nemvárt napján,délutáni vizeletből már kimutatta,de az nem Gabi volt,nem tudom,hogy mi volt. Mindegy.
13/17 anonim válasza:
hogyne lenne különbség..lehet, hogy azok között nincs, amiket ők tartanak..
amúgy a vérvizsgálat hamarabb kimutatja, mint a teszt.
14/17 anonim válasza:
kihez kellett volna mennem? a nődokihoz,vagy a háziorvoshoz? Amúgy most már mindegy,mert legközelebb vérvétel akkor lesz,amikor nem várom. De azért kérlek írd meg,mert ha most nem jött volna össze,akkor legközelebb tudni fogom. a linket még nem néztem meg,de köszönöm előre is!
15/17 anonim válasza:
megnéztem a linket,ahol azt írja,hogy a tesztek már a nem várt napján is képesek kimutatni a terhességet,ami a 12-13. nap. Nekem a nemvárt a 15. lesz. akkor én már nyugodtan tesztelhetek hétfőn?
16/17 anonim válasza:
ha pontosan tudod mikor volt az ovud, akkor lehet, hogy kimutatja, ha utána csinálod 14-15 nappal, de ez sem 100%. hallottam már olyat, hogy 2 hónap után mutatta ki csak a teszt, de ez egyénfüggő, hogy hogy képes a szervezet termelni hcg-t. úgy tudom a nőgyógyászhoz kell menni vérvételkor.
17/17 anonim válasza:
az remek,mert az itteni egy féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!