Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélyem ezzel a görbével...

Van esélyem ezzel a görbével pocaklakóra?

Figyelt kérdés
[link]
2009. jan. 26. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Hány naposak a ciklusaid? Szerintem a 10. napon lehetett a peteérésed, jókor voltatok együtt. Ha a hőd nem fog leesni akár még baba is lehet belőle. Drukkolok!
2009. jan. 26. 13:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia! 27-28 naposak szoktak lenni de most össze vagyok zavarodva,mert szerintem is akkor lehetett a pé-m és akkor holnapra nem várom.Viszont ha mégsem akkor volt van még 4 napom.
2009. jan. 26. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem van! én is ilyen helyzetben vagyok. nemrég óta mérem a hőmet, és sok helyen olvastam hogy nem kell feltétlenül 37 fog felett lennie a hőnek.

nekem az 1. terhességemnél sem volt 37 fok feletti!!!

most én így állok :

[link]

sok sikert! majd írd meg mi lett.

2009. jan. 26. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
ja, lemaradt, hogy nézz szét ezen az oldalon a fenti sorban van hogy példagörbék és azon belül hogy szokatlan hőmérséklettel terhes görbék. így szerintem még van esélyünk!
2009. jan. 26. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
az oldal linkje: [link]
2009. jan. 26. 13:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Húúú! A tied is hasonló,de nekem lett ma egy negatív tesztem és egy kicsit elkeseredtem.Drukkolok neked is a + tesztért.Ha holnap nem jön meg én holnapután megint tesztelek mert úgy sem bírom ki.
2009. jan. 26. 13:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, én is ott szoktam bogarászni meg a wunschkinder-en is van több1000 görbe.
2009. jan. 26. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!