Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet egy 11 és fél éves lány...

Lehet egy 11 és fél éves lány terhes?

Figyelt kérdés
2008. jan. 20. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ha van menstruáció, akkor az azt jelenti, hogy lehet. Ha van peteérés és él szexuális életet akkor igen, lehet terhes.

De még nagyon fiatal a szervezet és egészségügyi állapotától is függ, hogy kitudja-e hordani vagy sem.

2008. jan. 20. 20:11
 2/7 anonim válasza:
67%

Az attól függ, mennyire fejlett testileg. Ha menstruál, mindenképpen lehet terhes! ... Egy ennyi idős lánynak még babáznia kellene - játékbabábal! - és a tanulásra koncentrálnia...

Ha történt vmi "baj", forduljon azonnal orvoshoz!

2008. jan. 20. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy lehet, ha nem védekeztél szex közben, ugyanúgy teherbe eshetsz
2008. jan. 20. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ez tényleg csak egy kiváncsi kérdés. Ha rendszeres és szabályos a ciklusod, és nemi életet is éltél akkor....sajnos volt már erre példa. Mielőbb keress fel egy orvost.
2008. jan. 20. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha már van menstruációja, simán. De szerintem 11 és fél évesen még egyáltalán nem kéne... Én 13 vagyok, és kibírom szex és teherbeesés nélkül. De ha úgy gondolod, baj van, fordulj azonnal orvoshoz!
2008. jan. 20. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az elöttem írók már leírták,hogy igen,így én ezt már nem részletezem.Viszont ha ez csak egy elméleti kérdés és arra készülsz,hogy egy fiúval együtt légy akkor ne tedd!!Ismerem a kamasz szerelmet!Lehet most úgy érzed a fiú szeret,de ha nem teszed meg akkor elhagy.Ha tényleg szeret nem fog elhagyni.Ha mégis,akkor meg nem szeretett és mindenképp elhagyna!!Azt se felejtsd el,hogy ígérhet bármit,hogy titokban tartja,ha megteszed mindenkinek el fogja mesélni!Nem hiszem,hogy azt szeretnéd,hogy az egész suli ezen csámcsogjon!?Várj még pár évet!Ha csak kíváncsi vagy,hidd el ez neked most még nem nyújtana örömöt!Minden lány kielégíti magát ebben a korban és ez természetes!De ilyenkor még sokkal nagyobb örömöt tudsz szerzni sajátmagadnak,mint amit egy fiú tudna neked!Ismerkedj a saját testeddel,most annak van itt az idelye!Lehet sokan megbotránkoznak,hogy ilyeneket írok neked!Az én hugom egy évvel időssebb nálad,mindent megbeszélünk,így sejtem mi járhat ennyi idősen a fejedben!No meg hát én is voltam ennyi idős!:)Valószínűnek tartom magad írtad a kérdést,hisz a szülők a kérdés válaszával tisztában vannak!Amennyiben már együtt voltatok és nem betegszel meg,mindenképp menj el egy nőgyógyászhoz valakivel,mielött még késő lenne!Ebben az esetben viszont nem irigyellek,kemény idők várnak rád akkor!
2008. jan. 20. 23:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha van mensid, akkor teherbe eshetsz. Remélem nem valami családi gond áll a háttérben, és azért kérdezed, hogy lehetsz - e terhes. Nem vagy és leszel még legalább öt évig lekésve semmiről. Ha mégis meg szeretnéd ismerni ezt az érzést, akkor légy nagyon óvatos, és mindenképpen védekezzetek. Viszont igen kemény következményei lehetnek mind a szüleidre, mind rád, illetve partneredre nézve, ha terhes leszel. Ha a szüleid tudta nélkül teszed ezt, és megtörténik a baj, törvényileg nagyon - de nagyon megütik a bokájukat. Én azt tudom neked javasolni, hogy várj még mindenképpen, és amennyiben tényleg családi zűr van a háttérben azonnal mondd meg anyukádnak és szóljatok az illetékes hatóságoknak.
2008. jan. 21. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!