Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férfiak tudják, hogy nem...

A férfiak tudják, hogy nem csak rajtunk múlik az, hogy sikerül-e teherbeesni?

Figyelt kérdés

Mert nekem úgy tűnik, hogy az én férjem nincs tisztában dolgokkal...szerintem azt hiszi, hogy arról, hogy nem sikerül teherbe esnem, én tehetek...legalábbis tegnap volt egy ilyen megjegyzése: pl. azért, mert szerinte nem öltözök fel elég melegen, ezért nem esek teherbe...

Én meg mondtam neki, hogy nem kéne dohányoznia ennyit, vagy egyáltalán nem kéne, valamint hogy ritkábban kéne szexelnünk, nem naponta vagy napi többször...hanem olyan kétnapi 1-szer...de semmit nem mondott, viszont én úgy érzem, hogy azt hiszi, hogy én tehetek arról csak, hogy nem sikerül teherbe esnem és ez nekem nagyon rosszul esik, mert úgy érzem ezáltal, hogy kevesebb vagyok mint más nő (pl. mint a húga, aki elsőre terhes lett!) :(

2010. dec. 29. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. De én elgondolkodnék, hogy ha mégis teherbe esnél, akkor a gyerek születése után mi lenne a szereposztás? Gyanítom az, hogy te vagy a gyerekkel napi 24 órában, a te gondod és felelősséged minden, ő meg csak úgy van és persze szolgáld ki őt is.

Amúgy orvosnál voltatok? Esetleg elmehettek kivizsgálásra és ha ő is kap időpontot, akkor talán elgondolkodik, hogy nem egy emberen áll a vásár. Bár, hogy őszinte legyek, ha ez nem esett még le neki a 21. században, háááát...

2010. dec. 29. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben a férfi rendelkezik az elvárható minimális biológiai ismeretekkel, /érzelmi/ intelligenciával, emellett a párkapcsolatot úgy tekinti, mint minden tekintetben egyenrangú felek szövetségét, akkor nem merül fel az ilyesmi. A férjed ha azt sugallja, hogy csakis te lehetsz a hibás, akkor ezek közül valamelyikkel baj van. :(
2010. dec. 29. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen pasi van. Ismerek olyat, akinek a feleségét a-z-ig kivizsgálták, minden rendben volt vele, de a bunkó akkor se ment el spermavizsgálatra, mert ő nem lehet ilyesféle beteg, hiszen alfahím. Szánalmas.

És igaza van az elsőnek. Ha megszülöd a gyereket, rád marad majd minden, mint szamárra a fül.

4/8 A kérdező kommentje:

Még azért várnék az orvoslátogatással. Kb. 6 hónap mondható valódi próbálkozásnak, mert azóta rendeződött a ciklusom. Máskülönben több mint 1 éve nem védekezünk...

Én úgy vagyok vele, hogy várok még kb. 6 hónapot, és ha nem sikerül még mindig, na akkor elmegyek orvoshoz. Ő jelen pillanatban azt mondta, hogy esze ágában sincs kivizsgálásra menni...de hátha addigra már meggondolja magát, vagy még jobb lenne, ha nem is kéne mennünk, hanem sikerülne pár hónap múlva a baba...

Én 27 éves nő vagyok és még nincs gyerekem, ő pedig 28 éves férfi.

5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem valahol tudja ő azt, csak fél bevallani magának. Talán össze is törne ha kiderülne hogy ő miatta nem lehet babátok. (amit persze lehet hogy lehetne kezelni) Az én exem is ilyen volt, de csak azt tudom neked tanácsolni, hogy ne hagyd hogy teljesen eluralkodjon rajtad, beszéld meg vele, hogy neked ez rosszul esik amiket és ahogy mondja, mert te is ugyanúgy vágysz a babára. Én rettenetesen mély depresszióba estem de mára már teljesen rendbe jöttem. Fel a fejjel és nem vagy kevesebb mint más nő!!!!!
2010. dec. 29. 10:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek vele, megnyugtattok!
2010. dec. 29. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én PCOS vagyok és nekem azt mondta az orvosom, hogy ha babaprojektbe kezdünk, akkor az az első, hogy a FÉRFIT vizsgálják ki, addig nem nyúlnak a nőhöz! Szó szerint így mondta. És tökéletesen igaza van! A nő kivizsgálása költséges, bonyolult, gyakran fájdalmas. Míg a pasinak csak mintát kell adnia. Teljesen fölösleges addig a nőt kínozni, amíg nem bizonyos, hogy a sperma rendben van.

Ha a férjed ezt nem éri föl ésszel, az nagyon szomorú...

26/N

2010. dec. 29. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon meglepődtem a férjed hozzáállásán.Nem lehet könnyű neked.azért valahogy csak meglehet győzni.példákkal,neten talált esetekkel,vagy ilyenek.

azt pedig végképp felejtsd el,h kevesebb vagy mint a többi nő!!!Íme a mi példánk :több évi próbálkozás után pozit teszteltem.nagy öröm,izgalom a családban,sok-sok tervezgetés,majd egy hét múlva elvetéltem.Na én ekkor törtem össze és éreztem "kevesebbnek" magam.De nem hagytuk annyiban,elmentünk kivizsgáltatni magunkat,nálam pajzsmirigy felülműködés a gond,kaptam rá gyógyit,a férjemnél pedig nagy meglepetésünkre herevisszér tágulatot állapítottak meg.1 hónapja műtötték,minden ok vele,a műtétet könnyen vette.Nem volt kérdés nála,h megműttesse magát,hiszen ő is ,(talán jobban mint én),szeretne már gyereket.Sem a szememben,sem a család szemében nem lett kevesebb a férjem,amiért műteni kellett.szedi a Fer14-et és reméljük,hamarosan hozzánk is bekopogtat a gólya.

Remélem megoldódik a ti problémátok is.

2011. jan. 5. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!