Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark tea okozhat menstruá...

Cickafark tea okozhat menstruációs görcsöket?

Figyelt kérdés
Tegnaptól iszom napi 2 csészével!Reggel és este!Ilyen hasi fájdalmakat csak mensikor érzek!Lehet egy gyógyteának ilyen tünete??Rendesen "érzem" a méhemet!Felfázva nem vagyok egyáltalán!
2010. dec. 28. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, én biztosan nem éreztem ilyet, mikor én ittam. Sőt! Görcsoldásra van,ill. tisztitja a hólyagot.

Szerintem simán meg fog jönni

2010. dec. 28. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem sem. még arra tippelek, hogy ugye segíti a peteérést a cicka, és pont a peteérésed érzed esetleg jobban. nem lehet?

de ha bármi kellemetlent vagy rosszat érzel inkább hagyd abba és próbálkozz mással.

2010. dec. 28. 19:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Meg biztos nem fog jönni,mert most múlt el 2 napja!Pont azért iszom,mert úgy tudom a ciklus 1. felében kell inni,aztán a palástfüvet!Igen nekem lassan peteérésem lesz,elég korán van!Rövid is a ciklusom,reméltem a tea majd kitolja...Néha éreztem a peteérésemet,de ennyire még nem!Ezért gondoltam,hogy a tea okozhat ilyet...Na mindegy :-(
2010. dec. 28. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Barátcserjét tudom neked ajánlani,beállítja a ciklusod 1-2 hónap alatt.
2010. dec. 28. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Rám is ilyen hatással van a tea, hónapokig abban a hitben voltam, ovu teszt és hőmérőzés alapján, hogy van pé-m, van is csak épp nem repedt meg egyszer sem a tüszőm, doki elmagyarázta, hogy a hő akkor is fog a ciklus második felében emelkedni ha anovulációs ciklus van, és a teszt is pozitív lehet, mivel a hormonszint változik, de a tüsző nem reped meg, elkezdte uh-on nézni, én meg elekezdtem a cickafarkot, és szó szerint az első 13 napban azt hittem meg fog jönni, egész nap fájt a hasam alja, mensisen, mentem dokihoz ismét, nézett uh-on és közölte vagy aznap vagy másnap meg kell repednie, és menjek vissza három nap múlva, akkor már csak folyadékot látott a douglasba, tehát ténylegesen megvolt a tüszőrepim, hála a teának!! Nálam csak egy kis rásegítés kellett, áldom is a cickafarkot, következő hónapban ismét fájdogált de már kevésbe, utána pedig már nem fájt a többi ciklusnál,de nézettem azóta is uh-on és van pé-m.
2010. dec. 29. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!