Pcos-nak milyen homeopátiás szereket illetve gyógyteákat lehet szednie?
Mi már a meddőségin vagyunk, ott fedezték fel mi a baj. Most lesz egy hiszteroszkópiás műtétem, de utána elvileg semmi akadálya a babának.
Ti mikorra kaptatok időpontot és hova?
pár hónapja derült ki a pcom.múlthét hétfőn volt a laparom,ahol kisütögették a sok kicsi cisztákat,meg voltak 2-3 centisek is.
Én úgy tudom,hogy a cickafark tea pcos-k nem jó(talán mert ösztrogént növeli és ezáltal cisztásodunk).
Én c-vitamint és e-vitamint szedek.
Meg jó lenne,ha az endo doki felírná nekem a met-et is.
Majd fogok menni terheléses inzulin-és cuki vv-re is!
sziasztok, megpróbálom összeszedni miket csinálok csináltam:
kecskeruta és feketeáfonya a fenti felsoroltakhoz. én is pcos vagyok, félreértés ne essék:S
premens tabi napi 1-2 db!
gynex csepp,
amerikai törpepálma,
hormeel,
aviva torna,
és ami fontos, a kecskeruta és feketeáfonya a vércukor szintre vagy az inzulin- nem emlékszem pontosan, hat. terhesség alatt is lehet inni- én ezeket ittam, szedtem tornáztam és mindezek mellett még metformint- adimet néven, és inszemivel fogant meg a kisfiam- 14 hónapos már:)
Most hogy nem szoptatok, elkezdtem a diétát, mivel nem akarok életem végéig gyógyszert szedni, de ez az én döntésem. Ph csoda a cukorbetegségre könyvből diétázom- előtte a ph csoda könyvből:) nemrég jeletn meg az utóbbi:) nagyon drukkolok nektek, hogy helyrejöjjetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!