Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pcos-nak milyen homeopátiás...

Pcos-nak milyen homeopátiás szereket illetve gyógyteákat lehet szednie?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk!
2009. jan. 25. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nemtudom (jaj, ez olyan idétlen, kérdezel és ezt válaszolom) Tehát ami biztos segít a szénhidrát mentes diéta és a palástfű cickafark tea. Nekem is pco-m van, egyelőre diétázom és teázni fogok. Most fedezték fel, holott 4 éve turkálnak bennem. :( Neked mikor derült ki?
2009. jan. 25. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok mindketten:-). En PCOS-s vagyok, 1.5 eve probalkozunk a babaval, mire kideritettek:-((. Nincs menzi, peteeres sehol.... Varok a meddosegire, addig minden termeszetes modszerrel probalkozom... egyenlore eredmenytelenul. Cicikafark-tea, palasfu-tea, hormeel cseppek, kinai gyogynovenyek, "csodagyogyszerek"... semmi sem eleg jo, vagy semmi sem eleg intenziv-((. Nagyon el vagyok keseredve, nem tudom mit tehetnek meg. Babat szeretnenk, szoval fel a fejjel!!!! Drukkolok mindannyiunknak! Aki barmilyen velemennyel van, irjon. Koszi
2009. jan. 25. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi már a meddőségin vagyunk, ott fedezték fel mi a baj. Most lesz egy hiszteroszkópiás műtétem, de utána elvileg semmi akadálya a babának.

Ti mikorra kaptatok időpontot és hova?

2009. jan. 25. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyenlore meg sehova, kulfoldon elunk, itt sokaig kell varni, sajnos:-((((. Remelem utana mindahanyunknak rendbe jonnek a dolgok! nalunk is eleg sokara jottek ra, hogy mi is a baj, ezert a csuszas. Drukkolok.
2009. jan. 25. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Masodik es negyedik valaszado voltam. Minden ezzel kapcsolatos velemeny erdekel. Jo volna osszetartanunk, lanyok:-)))!
2009. jan. 25. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok Sorstársak! Szintén PCOS vagyok. még tudom ajánlani a barátcserje kapszulát (vagy teát) ami leviszi a prolaktin szintet ami felelős a tüszőrepedésért. Hát úgy tűnik a hőgörbém szerint hogy volt pé és tüszőrepi, de az eredményre még várnom kell. Iszom még a palástfű teát a pé óta. Az előző ciklusban clostit szedtem, de nem lett baba. (akkor nem is hőmérőztem). Ha tudtok valami jót még akkor én is szívesen hallgatom! :) Egy hét múlva meg talán pozitív tesztről számolhatok be...de jó lenne :) Kívánom mindenkinek hogy legyen kisbabánk!!!!
2009. jan. 26. 08:20
 7/8 A kérdező kommentje:

pár hónapja derült ki a pcom.múlthét hétfőn volt a laparom,ahol kisütögették a sok kicsi cisztákat,meg voltak 2-3 centisek is.

Én úgy tudom,hogy a cickafark tea pcos-k nem jó(talán mert ösztrogént növeli és ezáltal cisztásodunk).

Én c-vitamint és e-vitamint szedek.

Meg jó lenne,ha az endo doki felírná nekem a met-et is.

Majd fogok menni terheléses inzulin-és cuki vv-re is!

2009. jan. 26. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:

sziasztok, megpróbálom összeszedni miket csinálok csináltam:

kecskeruta és feketeáfonya a fenti felsoroltakhoz. én is pcos vagyok, félreértés ne essék:S

premens tabi napi 1-2 db!

gynex csepp,

amerikai törpepálma,

hormeel,

aviva torna,

és ami fontos, a kecskeruta és feketeáfonya a vércukor szintre vagy az inzulin- nem emlékszem pontosan, hat. terhesség alatt is lehet inni- én ezeket ittam, szedtem tornáztam és mindezek mellett még metformint- adimet néven, és inszemivel fogant meg a kisfiam- 14 hónapos már:)

Most hogy nem szoptatok, elkezdtem a diétát, mivel nem akarok életem végéig gyógyszert szedni, de ez az én döntésem. Ph csoda a cukorbetegségre könyvből diétázom- előtte a ph csoda könyvből:) nemrég jeletn meg az utóbbi:) nagyon drukkolok nektek, hogy helyrejöjjetek:)

2010. ápr. 15. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!