Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy átjárható petefészekkel...

Egy átjárható petefészekkel teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Voltam hsg-én, és kiderült, hogy mindkét vezetékem el van záródva. Az egyiket sikerült átjárhatóvá tenni, de a másikat nem.
2010. dec. 28. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen! Valószínű nezebben, de igen!
2010. dec. 28. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha tudod mi kell a teherbeeséshez akkor rájössz a válaszra.
 3/9 anonim ***** válasza:
*nehezebben
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen!

Ugyanez volt nekem is. Átnyomták egyiken nagy nehezen a folyadékot, rá 3 hónapra terhes lettem (pedig az orvos se bízhatott benne, mert lombik várólistára tett minket, amit így megúsztunk).

2010. dec. 28. 13:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, igen.. nálam is ez a szitu. Először Laparoszkópiás műtét, és ha úgy sem akkor lombik.
2010. dec. 28. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

velem is ez a szitu, és nekünk is lombik lett a vége. Csak nekem még pluszban endometriózisom is van. De azt mondják a dokik, hogy így sem teljesen kizárt, hogy természetes uton legyen babánk. De jó is lenn. De már járunk lombikra is. Mindenkinek kitartást!

2010. dec. 28. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Nekem is csak az egyik petevezetékem átjárható. Májusban lesz három éve, hogy próbálkozunk, eddig sajnos sikertelenül. A prolaktinom is magas, pco-m is van, az inzulinom sem a legjobb, és évente kb. kétszer menstruáltam. Szóval már szedek bromochriptint a prolaktinra, és várom, hogy a ciklusom beálljon, aztán gőzerővel babagyártás.... :)

Neked minden más rendben van??

2010. dec. 28. 19:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A pajzsmirígyem alulműködik, de gyógyszerrel beállították, és így jó.

Minden rendben van, és csak ez a bibi.

2010. dec. 28. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is cak az egyik petevezeték átjárható, de ettől még eshetünk spontán teherbe. Mivel elvileg egyik hónapban az egyik petefészekben, másikban a másikban érik pete, így minden 2. hónapban van esélyünk rá, akkor viszint annyi, mint bárki másnak :-)!
2011. júl. 12. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!