Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezeket szedem: magne b6,...

Ezeket szedem: magne b6, foszfor, e-vit, cickafark, palástfű, segítenek nekem teherbe esni, mennyi idő alatt fejtik ki hatásukat? 2 éve próbálkozunk.

Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez igen. Ebből a palástfű tea segít a teherbeesésben, de ki tudja, mennyire.

Ha 2 évig nem sikerült, akkor menni kéne már szerintem dokihoz kivizsgálásra. 1 év után szokták ajánlani.

2009. jan. 25. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:

A megna b-t és a foszfort mire szeded? Ezekről nem hallottam és lehet, hogy most adtál egy ötletet....

Én teázom kb 2 hónapja és 1 hónapja szedem az e-vitamint folsavval és C-vitamin cinkkel.

2009. jan. 25. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Magnéziumot, azaz a Magne B6-ot terhesség alatt izomlazítónak szokták adni elsősorban.
2009. jan. 25. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes orvoshoz fordulni.

Ha nálad is meg a férjednél is minden rendben: "szökjetek meg" két olyan hétre amikor lehet peteérésed. Pihenjetek, hagyjatok magatok mögött mindent és szeressétek egymást.

Nekünk ez jött be.

Sok sikert!:)

5 hetes kismami.

2009. jan. 25. 22:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat 2 hónapja szedem illetve iszom mindezezket én is csak olvastam azért szedegetem. Sajna már sokszor szöktünk meg mégsem sikerült pedig egészségesek vagyunk mindig járunk orvoshoz rendesen.
2009. jan. 26. 08:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Most láttam hogy hülyeséget írtam nem foszfort szedek hanem folsavat! Istenem hová tettem a fejem bocsánat a butaságomért!
2009. jan. 26. 08:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi is 2 éve próbálkozunk,de mi már voltunk meddőségiben,mindkettőnket kivizsgálták.1 hete volt az első inszeminációm.

Én a helyedben mennék a meddőségibe.Sok sikert!

2009. jan. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!