Missed ab után kinek mennyi idő múlva sikerült újra teherbe esni?
Figyelt kérdés
Nekem tavaly májusban volt mised ab-m és azóta nem sikerült:(((2009. jan. 25. 19:54
1/5 anonim 

válasza:

Minimum 3 hónapot mondtak, de már a 3. hónapban nem jött meg. Most vagyok 34 hetes és problémamentesnek mondható a terhességem, legalábbis eddig.
2/5 anonim 

válasza:

mi megvártuk a 6 hónapot! majd ezt követően a 7. hónapba sikerült!!!
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nem tudom akkor lehet nálam valami baj van mert május óta nem jön össze.Még várjak vagy menyjek orvoshoz?
2009. jan. 25. 21:10
4/5 anonim 

válasza:

Pünkösdkor veszítettem. Azt gondoltuk a stersz okozta.
Most hatodik hetes a terhességem. Sokat aludtunk és szeretkeztünk Karácsony táján:).
5/5 anonim 

válasza:

Én kivártam a doki által javasolt három hónapot, és utána a 3. hónapban sikerült, de az is elment, aztán több mint egy év múlva, de az is elment, és most ismét a harmadik hónapnál tartok, de még nem tudom az eredményt. Szóval totál változó.
Egy ismerősöm másfél év után bejelentkezett meddőségi központba, de mire időpontot kapott, addigra bebabásodott. Talán a lelki okok is hozzájárulnak????
Sok sikert! De hallgass a szívedre és az érzéseidre, és menj orvoshoz, amikor úgy gondolod, hogy már itt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!