A Folcin 600 (Sunlife) folsav tabletta mennyi folsavat tartalmaz?
Figyelt kérdés
Sajnos nem találtam a dobozon (nem egyértelmű) hogy mennyi folsavat tartalmaz. Ismeri valaki ezt a tablettát? Még nem vagyok terhes, és nem szeretném "túladagolni". Tudja valaki hogy hány mg-os és szedhetek e napi 1-et belőle?2009. jan. 25. 19:39
1/3 anonim válasza:
Én ezt szedem. (26 hetes terhes vagyok). A terhesség előtti hónapban kezdtem el, persze nem tudtam, hogy a köv. hónapban terhes is leszek, mert elég nehezen jött össze. Ezért én kicsit azt is képzelem, hogy a folsav is besegített.
Napi egyet szedek. A vérképem tökéletes, a védőnőm szerint bátran szedjem tovább, mert csak jót tesz. (Bár tudom, és ő is tudja, hogy a 12. hétig javasolt igazán.)
Pontosan én sem tudom, mennyi benne a folsav, én az útmutató szerinti napi egyet szedek.
2/3 anonim válasza:
Én is ezt szedem, napi 1-et kb 1 hónapja, úgyh. remélem jó hatással lesz rám/ránk! Ezek szerint vkinél már bevált! Én sem tudom, hogy konkrétan mennyi folsavat tartalmaz, de úgy néztem, hogy talán 0,6 mg lehet. (A Gravidában ha jól tudom 0,8 mg van.)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Remélem hogy nekem is segíteni fog, így akkor maradok én is a napi egynél.
Köszönöm! :)
2009. jan. 25. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!