Hétfőn pozitív lett a tesztem, szerdán negatív, majd megjött. Lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
hétfön csináltam tesztet pozitiv lett,ezt szuerdán meg akartam ismételni és negativ lett..erre rá pár orára megjött.nem volt semmi különös..csak hogy más volt mint szokott.hol vér volt..holm eg barna folyás-.-.váltakozott..a lányommal 3 honapig rendesen megvolt.észre sem vettem hogy terhes vagyok..lehet hogy nálam ez is az most?és a pláne hogy mivel váltakozott folyton figyeltem a menzim hogy milyen 3 nap elmult pedig 4-5 napos szokott lenni,.,.rendesen voltak tüneteim..fájt a mellem pedig sosem fájt,hánytam,stb...és most van olykor olykor..tegnap mult el..most már fehér folyásom van mint menzi elött..elöre kösz hogy irtok.2008. jan. 20. 16:20
1/2 anonim válasza:
A második negatív teszt miatt gondolnám, hogy baba lett volna, de nem tudott megtapadni.Azért csinálj egy tesztet. egy hét múlva, reméljük csak az előző teszt nem volt jó!Szorítok!
2/2 anonim válasza:
Valószínű, h. baba volt. Minél előb menj orvoshoz és megnyugodsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!