A folsavat jó ha szedem ha szeretnék babát? E vitamint már szedem. De gondoltam elkezdem a folsavat is, hátha akkor végre összejön. Mire jó különben a folsav?
A folsavról itt olvashatsz: [link]
Már a baba tervezésekor ajánlják a kismama vitaminok szedését, amiben amúgy folsav is van, hallottam olyanokat, akik hosszú próbálkozás elkezdték szedni és pár hónap múlva sikerrel jártak.
3.-dik válaszolónak:gratulálok a babához,szerencsés vagy,hogy a 2.-dik hónapban összejött.Mi már két éve próbálkozunk,de semmi.Amiket felsoroltál,én is szedtem.Nem estem teherbe.A vitaminoktól nem is lehet!
Velőcsőzáródási rendellenesség megelőzésére javasolt a szedése.
Elképzelhető, hogy tényleg "csak" szerencsés vagyok, hogy ilyen hamar összejött a babánk, de én úgy tudom, hogy az E-vitamin valamelyest segít a megtermékenyülésben. Pontosan nem tudom a hatásmechanizmusát, de a férjemnek is szedni kellett.
Szorítok, hogy Ti is mihamarabb babázhassatok!!!:)))
3. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!