Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezzel a pozitiv LH teszttel...

Ezzel a pozitiv LH teszttel lehet hogy nincs peteérés?

Figyelt kérdés

[link]

másnap már negativ volt.tehát volt lh szint emelkedésem,de nem volt vajon peteérésem?lehetséges?pcos vagyok

2010. dec. 27. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát de melyik csík melyik? Mert én úgy nézem, hogy az alsó csík a tesztcsík és a felső a kontrollcsík. Mivel az alsó erősebb mint a felső, így ez egy pozitív ovuteszt.

Ezek szerint kellett lennie peteérésednek, de semmi nem biztos.

2010. dec. 27. 12:44
 2/6 A kérdező kommentje:
igen az alsó a tesztcsik és sötétebb is mint a c.de akkor is pozitiv ha nincs pém?mert valahol olvastam hogy akkor is sajnos.szerintetek?ez pár napos szoval majd csak késöbb tesztelek hcg-vel.addig is kétségek közt maradok sajnos
2010. dec. 27. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Az LHcsúcs váltja ki a peteérést. Az LH csúcsod biztosra vehető, kimutatta a teszt. 99% hogy volt peteérésed.
2010. dec. 27. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem volt péd!!
2010. dec. 27. 13:00
 5/6 A kérdező kommentje:
23-án csinaltam,25én voltunk együtt azt hiszem,remélem sikerül.csak mert nagyon hosszu a ciklusom és félek nincs pém,orvoshoz is járok hogy rendes legyen mert ez elözöt gyogyszerrel hozta meg,és annak már több mint egy honapja hogy mensistem,tehát ez is egy nagyon hosszu ciklus,és ezért gondolom hogy nincs pém,de a teszt viszont pozitiv,mi a véleményetek?
2010. dec. 27. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy a PCOS egy nagyon rossz betegség. Ismerem, nekem is van, bár én menstruálok, de a teherbeesés nekem is kínszenvedés. Nyugi, most volt peteérésed, remélem el is kaptátok, reménykedj. Én is azt teszem. :) Esetleg hőmérőzz is az LH tesztelés mellett, nagyon informatív.
2010. dec. 27. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!