Mit jelent a terhességi teszten a szellem csík?
Figyelt kérdés
Csináltam egy tesztet ma délelött,igaz nem első vizeletből.
És ha nagyon nagyon megnézem akkor ott a második csik,de nem olyan vastag mint az első.
Hanem hajszálvékony és nagyon nagyon halvány!!!
Vagy csak odaképzelem????
2009. jan. 25. 11:45
1/6 anonim válasza:
Szia!
Szerintem csinálj holnap, vagy holnapután reggel mégegyet, kiderül az igazság.
Addig is drukkolok, hogy az legyen!!!!:)
2/6 anonim válasza:
Hát remélem nem kiabálom el de én gratulálnék:D Én is pont így jártam,csak nekem a következő 2 teszt is szellemcsíkos lett:D Most meg a 24. hétben vagyok. Én egy keddi napra nem vártam hogy megjöjjön,és még hétfőn reggel is 1 erős csík és egy halvány (de jó halvány) csíkom lett.Keddre nem jött meg,pénteken teszteltem ujra és akkor már igazi 2 csík lett. Nyugi,ha ott van az előbb utóbb kiderül:D Mondom én könnyen mert már bökdösi az oldalam...:D:D
3/6 anonim válasza:
Szia, nem képzeled az ott van:-)))))
4/6 anonim válasza:
Nekem 3 ilyen tesztem volt, most 34 hetes kismama vagyok.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Ma csináltam más fajta tesztet,azon meg nem látok semmit:-(((
Nem tudom mi van ilyenkor.
Pár nap mulva tesztelek.
2009. jan. 26. 09:49
6/6 anonim válasza:
csak türelem.attól hogy nem mutatja ki még ott lehet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!